Tapu ve Kadastro 1500 Sözleşmeli Personel Alımı Yapılmayacak Mı?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımıyla ilgili verilen sözler ne oldu? bu alımlar iptal mi edildi?

Tapu ve Kadastro 1500 Sözleşmeli Personel Alımı Yapılmayacak Mı?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün sözleşmeli personel alımı yapacağına dair eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Sn. Fatma Güldemet Sarı'nın açıklamasından uzun bir süre geçti, alımların döner sermaye bütçesinden karşılanacağı dile getirilmişti.  Fakat hükümet değişti, aylar geldi geçti, alımlarla ilgili somut bir adım atılmadı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı döner sermayeden karşılanmak üzere personel alımı yapacak mı? yoksa bu alımlar iptal mi oldu? 2017 yılında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na kaç personel alımı yapılacak? bu soruların cevabı tabi Maliye Bakanlığı , Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'yla yapılacak toplantılar sonrasında netleşecek fakat, madem böyle bir alım yapılmayacaktı adaylar neden umutlandırıldı?.

Konuyla ilgili olarak gerek memurlar.net gerekse kpsscafe.com.tr olarak sık sık bu konuyu gündeme getirerek, adayların sesi olmaya devam ediyoruz. Bu alımlarla ilgili süreç ne zaman başlayacak? Tapu ve Kadastro Genel müdürlüğü 1500 sözleşmeli personeli alımı yapmayacak mı? yapmayacaksa önceki bakan Sn. Fatma Güldemet Sarı , adayları boş yere mi umutlandırdı? bu konuda Sn. Bakanımızdan bir açıklama bekliyoruz.

Kamuya memur alımları ve diğer tüm kamu personeli alım haberleir cep telefonuma ücretsiz gelsin diyorsanız TIKLAYINIZ, memur alımlarıyla ilgili merak ettiklerinize cevap bulabileceğiniz, diğer adaylarla yardımlaşabileceğiniz grubumuza ücretsiz kaydolmak için lütfen TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

16 Oca 2017 - 13:50 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Fatma - Yeter ama artik ...Yapacaksanız yapın yada kandırmayın bizleri ..!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 13:50


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler