Süleyman Demirel Üniversitesi 80 Geçici İşçi Alacak (18 Yaşını Doldurmuş Herkes Başvurabilir)

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü'ne Beden İşçisi alımı yapılacak.

Süleyman Demirel Üniversitesi 80 Geçici İşçi Alacak 

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü'ne Beden İşçisi alımı yapılacak. 

80 KİŞİLİK KONTENJANIN 5'İ ENGELLİ VE TERÖR MAĞDURLARINA AYRILDI

Üniversitenin resmi sitesinden yapılan duyuruda söz konusu alımlar için başvuru işlemlerinin İŞKUR Müdürlüğü'nün resmi sitesi üzerinden yapılacağı belirtilirkeni başvurusu kabul edilen ve iş başı yaptırılan kişilerin 3 aylık geçici işçi statüsünde istihdam edileceği belirtildi. 80 kişilik alımın 3 kişisi engelli, 2 kişisi Eski Hükümlü ve Terör Mağdurlarına ayrılmış durumda.

MEZUNİYET ŞARTI YOK, ADAYLARIN BAŞVURU YAPABİLMELERİ İÇİN 18 YAŞINI DOLDURMUŞ OLMALARI GEREKİYOR

Başvuru yapacak adayların 18 yaşını doldurmuş olması gerekiyor. Alıma dair tüm detayları öğrenmek için aşağıdaki başvuru kılavuzuna göz atabilirsiniz.

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ  GEÇİCİ İŞÇİ ALIMI BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

Kamudan haberler, , gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

24 Kas 2017 - 16:45 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler