Şubat'ta Öğretmen Ataması Var mı?

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Bakanlığının 2013 bütçesinin görüşmelerinde milletvekillerinin eleştiri ve sorularını yanıtlarken Mevcut duruma göre çok ciddi oranda bir öğretmen açığı bulunmadığını bildiren Dinçer, Şubatta atama yapılıp yapılmayacağının.

 

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Bakanlığının 2013 bütçesinin görüşmelerinde milletvekillerinin eleştiri ve sorularını yanıtlarken Mevcut duruma göre çok ciddi oranda bir öğretmen açığı bulunmadığını bildiren Dinçer, Şubatta atama yapılıp yapılmayacağının...

 

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Bakanlığının 2013 bütçesinin görüşmelerinde milletvekillerinin eleştiri ve sorularını yanıtlarken Mevcut duruma göre çok ciddi oranda bir öğretmen açığı bulunmadığını bildiren Dinçer, Şubatta atama yapılıp yapılmayacağının sorulması üzerine ''Şubat ayında veya herhangi bir ayda öğretmen ataması yapılmayacak. Bakanlık olarak, dönemler arasında öğretmenlerin yer değiştirmelerine ve atamalarına izin verilmeyecek'' ifadesini kullanmıştı. 

 

Ancak Sınıf Örğetmenlerinin alan değiştirmesi nedeniyle 7 bin öğretmen açığı meydana geldi. 

 

2013 bütçesinden 7 bin öğretmen kadrosuna MEB'den kaynak aktarılması nedeniyle Şubatta 7 ila 10 bin öğretmen ataması gündeme gelebilir.

15 Kas 2012 - 18:16 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler