Son Dakika! GTHB 2000 Personel Alacak!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2000 personel alımı yapacak. Personel alımı konusunda açıklamalarda bulunan Faruk Çelik, kısa süre içerisinde 2 bin kişilik alım için ilana çıkılacağını bildirdi.

Son Dakika! GTHB 2000 Personel Alacak!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2000 personel alımı yapacak. Personel alımı konusunda açıklamalarda bulunan Faruk Çelik, kısa süre içerisinde 2 bin kişilik alım için ilana çıkılacağını bildirdi.  Çelik, "Bir süreden beri gündemde olan personel alımı konusunda nihai aşamaya gelmiş bulunuyoruz. Bu kapsamda 2000'ini Bakanlığımız bünyesine, 500'ü Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Teşkilatına ve 200'ü de Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'na (TKDK) olmak üzere toplam 2700 kişiyi istihdam etmiş olacağız. Bakanlığımız çatısı altında istihdam edeceğimiz 2000 kişinin tamamı 657 sayılı Kanunun 4/B maddesine göre sözleşmeli pozisyonda görev yapacak kimseler olacak. Ziraat, gıda, su ürünleri, balıkçılık teknolojisi, veteriner hekim vb. alanlardan istihdam edilecek 2000 kişinin alımına ilişkin takvimi en kısa sürede açıklayacağız.

Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesine alınacak 500 kişiye ilişkin olarak ise başvuru süreci devam etmektedir. Tarım Kredi'nin 17 Bölge Birliği'ne bağlı kooperatiflerde 286 kooperatif görevlisi, 204 ziraat mühendisi istihdam edilecek. Merkez Birliği bünyesine ise 10 müfettiş yardımcısı alınacak. Ayrıca TKDK bünyesine de 200 kişi alacağız. Alacağımız 200 kişi; denetim, hukuk, yerinde kontrol, proje uzmanı ve idari konularda görev yapacak. TKDK'nın personel alımına ilişkin detaylar, önümüzdeki günlerde kamuoyumuzla paylaşılacaktır." dedi.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

24 May 2017 - 14:50 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler