Son Dakika Açıklaması! PTT 2 Bin 500 Personel Alacak!

PTT 2 Bin 500 Personel alımı daha yapacak. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yıl içerisinde 2 bin 500 personel alımı daha yapılacağını açıkladı.

Son Dakika Açıklaması! PTT 2 Bin 500 Personel Alacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yıl içerisinde 2 bin 500 personel alımı daha yapılacağını açıkladı. Ahmet Arslan, "Ama ortaya koyduğumuz hedefler doğrultusunda bu senenin ikinci yarısında 2 bin 500 kişiyi daha aileye katacağız. Böylece büyüyen gelişen PTT'nin daha fazla hizmet vermesi adına bu sene 5 bin kişiyi aileye katmış olacağız.

Türk Telekom da 176 yıllık bir şirket olarak bu ülkenin, coğrafyanın geleceğine yön veriyor. Bilgi ve iletişim teknolojilerinde adımlar atıyor.Pttcell'in çok daha dinamik çok daha kaliteli hizmet vermesi adına 5 yıllık yeni bir süreçle taçlandırılması konusunda bugün lansmanı yapıyoruz. bugüne kadar 500 bin kişiye hizmet veren Pttcell için hedef bu sene bunu en az ikiye katlamak.

Bu sene sonu itibarıyla 1 milyona çıkmayı hedeflliyoruz. Gerek Türk Telekom'un güçlü altyapı ağı, gerek PTT'nin 2 bin noktada bulunan yaygın ofisleriyle bu sonucu doğrucağı konusunda hiç şüphem yok. Kaliteli ve uygun fiyata mobil iletişim hizmetini vatandaşımız almış olacak." dedi.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

25 May 2017 - 13:28 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler