Silivri Adliyesi'nden En Az Lise Mezunu 100 İKM Alımıyla İlgili Önemli Duyuru

Silivri Adliyesi en az lise ve dengi okullardan mezun kpss puanlarıyla 100 infaz ve koruma memuru alımıyla ilişkili önemli bir duyuru yayımladı. Söz konusu alımlara dair başvuru sonuçlarının...

SON DAKİKA: BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI ! BAŞVURU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Silivri Adliyesi'nden En Az Lise Mezunu 100 İKM Alımıyla İlgili Önemli Duyuru

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nün sözleşmeli personel alımıyla ilgili başvuru sonuçları süreci devam ediyor.

Sınavları gerçekleştirecek komisyonlardan açıklamalar bir bir gelirken, 100 İKM alımı yapacak Silivri Adliyesi'nden konuyla ilgili çok önemli bir açıklama geldi. İnfaz Koruma Memuru adaylarının merakla beklediği duyurunun 18 Ocak 2017 tarihinde açıklanacağı belirtilmişti fakat Silivri Adliyesi resmi internet sitesinden yapılan duyuruyla bu alımlara dair sonuçların henüz açıklanamadığı, bunun için gerekçenin başvuru evraklarının incelemesinin bitmediği belirtildi.

Silivri Adliyesi'nden yapılan resmi bilgilendirme şu şekilde ; "Sözleşmeli 100(Erkek) İnfaz ve Koruma Memurluğu Boy-Kilo ölçümüne çağrılacak aday sıralaması ilanının 18/01/2017 tarihinde yayımlanacağı bildirilmiş ise de; Silivri Adalet Komisyonu Başkanlığımıza posta yoluyla ulaşmayan başvuru evraklarının olduğu anlaşılmakla ilanın 18/01/2017 tarihinde yapılamayacağı ilanen duyurulur." Kamu personeli alımları, gündemden gelişmeler, İnfaz ve Koruma Memuru alımlarıyla ilgili en son haberler ve daha fazlası için kpsscafe.com.tr 'nin mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. Kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını hemen şimdi indirmek için TIKLAYINIZ.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

19 Oca 2017 - 10:29 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

05

ebru - Serhat doğrusu nedir sen göndersene buraya. Kanıtla bakalım orada resmi bilgilendirme yazıyor sen kanıtını direk gönder yoruma burada laf salatası yapacağına. Anca muhalefet olursunuz beceriksizler. Bekliyorum yorum gönder!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ocak 10:29
04

İSA GÜNDÜZ - YALAN HABER DEĞİL KONUYLA BİZZAT ALAKALIYIM. NE ZAMAN AÇIKLANACAĞI BELLİ DEĞİL

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ocak 10:29


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler