Sağlık Bakanlığı 81. Ek Tercih ve Yerleştirme İşlemleri Başladı

Sağlık Bakanlığı tarafından 20 Mart 2017 tarihinde yapılan açıklama dahilinde 81. Ek Tercih ve Yerleştirme İşlemleri Başlangıç yaptı. Gerekli tüm ekler ve bilgiler adayların erişime açıldı. Sağlık Bakanlığı ek tercih ve yerleştirmeler hakkındaki tüm ayrıntılar haberimizde...

Sağlık Bakanlığı 81. Ek Tercih ve Yerleştirme İşlemleri Başladı! İşte tüm ayrıntılar

Sağlık Bakanlığı'nca 20 Mart 2017 tarihinde sabah saatlerinde bir ilan duyurusu yayımlandı ve 81. Ek Tercih ve Yerleştirme İşlemlerinin başladığı adayların tamamına duyuruldu.

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 81. Ek Tercih ve Yerleştirme İşlemlerine dair Kamu Görevlisi Tabip ve Uzman Tabipler için Başvuru Bilgileri açıklandı.

Sağlık Bakanlığı'nın 81. Ek Tercih ve Yerleştirme İşlemlerine yalnızca İstanbul ilinde ikamet edip orada görev yapan kamu görevlisi tabip ve uzman tabipler ile İstanbul ilindeki sözleşmeli aile hekimleri katılabilecek. Yerleştirmeye başvurular 20 Mart 2017 itibari ile başladı. 24 Mart 2017'de ise son bulacak.

Sağlık Bakanlığı bünyesinde İstanbul'da farklı nedenlerden dolayı boşalan “Aile Hekimliği” pozisyonları için 25 Ocak 2013 tarih ve 28539 sayılı Aile Hekimliği Uygulama Yönetmeliği kapsamında yerleştirmeler yapılacak.

BAŞVURULAR 20 MART 2017 İLE 24 MART 2017 TARİHLERİ ARASINDA GEREKLİ BELGELER İLE MÜDÜRLÜĞE TESLİM EDİLECEK.

Gerekli tüm ekler alttaki gibidir; 

Ek Tercih ve Yerleştirme ilan metni için tıklayınız.

Ek Tercih ve Yerleştirme öncesi boş pozisyonlar için tıklayınız.

Sözleşme Örneği için tıklayınız.

Aile Hekimi Ek Yerleştirme Başvuru Dilekçesi

Aile Hekimliği Başvuru Formu (Sağlık Bakanlığı Çalışanı)

Aile Hekimliği Başvuru Formu (Diğer Kamu Kurumları Çalışanı)

Aile Hekimliği Başvuru Formu (Askerlik Dönüşü / Doğum Sonrası)

Aile Hekimi Bilgi Formu

Yer Değişikliği Bildirim Formu

Sizler için hazırlanan ve kolay erişim imkanı olan memur erişim ve bilgi grubumuza katılmak için --->tıklayınız  En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

20 Mar 2017 - 22:49 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler