POMEM'in Ardından EGM En Az Lise Mezunu KPSS'siz 14 Bin 500 Bekçi Alımı Müjdesi de Gelir mi?

Bekçi alım ilanı neden halen yayımlanmadı? EGM bekçi alımı ne zaman yapılacak? Bekçi alımına kimler başvurabilir? Bekçiler ne kadar maaş alır? İşte bekçi alımı hakkında son bilgiler.

POMEM lisans ve ön lisans mezunu 13 bin polis alımı müjdesi önceki gün geldi. KHK ile verilen kadrolara polis alım müjdesinin gelmesinin ardından, yine KHK ile verilen bekçi kadrolarına alımın olup olmayacağı araştırılmaya başlandı. Peki Emniyet Genel Müdürlüğü KPSS şartsız bekçi alım ilanı ne zaman yayımlanacak? Bekçi alımına kimler başvurabilir? İşte detaylar.

2017 yılı ilk aylarında yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname ile EGM'ye 7 bin 500 bekçi kadrosu açıldı. Açılan bu kadroya bekçi alımı yapılması beklenirken, 25 Ağustos günü yayımlanan yeni KHK ile 7 bin bekçi kadrosu daha açıldı. KHK'larla EGM'ye verilen toplamda 14 bin 500 bekçi kadrosu için alımlar halen yapılmadı. EGM'nin ve İçişleri Bakanlığının ise bu konudaki sessizliği devam ediyor.

İlanın Yayımlanması Gerekiyor

Emniyet Genel Müdürlüğünün, KHK'lar ile açılan 14 bn 500 bekçi kadrosuna alımı bin an önce yapması gerekiyor. Bekçi alımını bekleyen on binlerce aday, uzun süredir beklenen ilanın bir an önce yayımlanması için sosyal medya ve forum sayfaları üzerinde kampanyalar başlattı. Biz de kaleme aldığımız bu haberimizle EGM'ye ve İçişleri Bakanlığına bekçi alım ilanının bir an önce yayımlaması için sesleniyoruz.

Başvuru Şartları

Bekçi alımı yapacak adayların, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, en az lise mezunu olması, herhangi bir sağlık sorunu olmaması, fiziki kusuru olmaması, başvuru yaptığı ilde en az bir yıldır ikamet ediyor olması, askerliğini yapmış olması, boy ve kilo orantılı olması şartlarını taşıması gerekmektedir.

Bekçiler Ne Kadar Maaş Alır?

Bekçiler, son verilen zam ile 2 bin 723 TL aylık maaş almaktadır. Bu ücret, işe yeni başlayan bekarlara verilen ücrettir.

İlan yayımlandığı anda haberdar 

android uygulamamız ---->>> tıklayın

Facebook grubumuza katılın --->tıklayın

ios uygulamamız ----> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara   

22 Eyl 2017 - 21:50 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Abdullah - Boş yere heveslenmeyin ankara da polis bebelerini simdiden ön sıraya almişlar bile siz daha hayal kurun memur olacam diye

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 21:50
07

admin - tarafsızız kardeş küfür, hakaret ve beddua olmayan hangi yorumunu onaylamadım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 21:50
06

Bekir - Bekci alımları neden bukadar uzadı biran önce ALIM olmali

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 21:50
04

Abdullah - MEMUR ALIRKEN 28-30 YAŞ İSTERLER EMEKLİ EDERKEN 60-65 YAŞ EDERLER DEVLETTE BILIYORKI EMEKLI OLDUKDAN SONRA EN FAZLA 2 SENE PARAMIZI YER AMA KENDILERI MECLISTE YAN GELIP YATAR UYUR KAVGA EDERLER BEBELER GIBI. ALIRLAR 15 20 35 MILYAR PARA TELEFON FATURASI OLUR 45 MILYAR PARA COCUKLARI ASKERLIK NE BILMEZ TEK BILDIKLER FERRARI PORCH GEZDIKLERI PARIS MODA HAFTALARI MILLETE GELENDE ORTA PARMAK ADMIN YAYINLARSIN INŞALLAHHH BEKÇİ OLMAK IÇIN DE EMNIYETTEN TANIDIK ISTERLER ARTIK MALUM HERKESIN MILLETVEKILI BAKAN TANIDIGI VEYA DAYISI OLMUYOR

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 21:50
03

ALLAH rızası için duyun bizi - Ya kardeşim boşver maaşı, sesimizi iletin yaş saçmalığını kaldırın. Gerçek vatandaşız suryeli değiliz...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 21:50
02

kahpe felek, sana ne ettim - Müjde gelse ne olur, 30 yaş saçmalığı getirecek. Bizde şapa oturcaz, imkanım olsa bu ülkeden giderdim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 21:50
01

Oğuzhan - Biran önce yayınlayin artık bu kadar insanı neden boş yere bekletiyosunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 21:50


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler