ÖSYM Uyardı: KPSS 2017/2'de Tercih Yapanlar Dikkat: Tercihleriniz Geçersiz Olabilir

KPSS 2017/2 kapsamında tercih yapan adaylar dikkat: ÖSYM'den tercihlerini yapan adaylar için bir uyarı yapıldı ve ücretini yatırmayan adayların tercihlerinin geçersiz sayılacağı bildirildi. İşte o uyarı, tercih sonuçlarının tahmini açıklanma tarihi ve tercih ücretinin yatırılacağı anlaşmalı bankalar.

ÖSYM Uyardı: KPSS 2017/2'de Tercih Yapanlar Dikkat: Tercihleriniz Geçersiz Olabilir
Haber albümü için resme tıklayın

KPSS 2017/2 kapsamında tercih yapan adaylar için son uyarı !!

2017 yılının ikinci merkezi yerleştirmesi olan KPSS 2017/2'de, tercih başvuruları önceki gün sona erdi. Tercih başvurularının sona ermesinin ardından, memur olmak için ÖSYM'ye tercih bildiren on binlerce aday, sounçlar için bekleyişe başladı.

Tercih Ücretlerinde Son Gün !!

14-23 Kasım tarihleri arasında Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi resmi internet adresinde bulunan Aday İşlemleri Sisteminden tercih bildirimi yapan adayların 24 Kasım Cuma akşamı saat 23,59'a kadar 15 TL olan tercih ücretini anlaşmalı bankalara yatırması gerekmektedir.

ÖSYM'den yapılan açıklamada tercih ücretini yatırmayan adayların tercihlerinin geçersiz sayılacağı bildirildi. ÖSYM'den yapılan uyarıda şu ifadelere yer verildi:

"Adaylar, tercihlerinin sisteme kaydını yaptıktan sonra kılavuzun son sayfasında belirtilen bankalardabirine veya ÖSYM’nin internet sayfasında yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı /banka kartı ile yerleştirme ücretini (15,00 TL) yatıracaklardır. Yerleştirme ücreti ödeme işlemleri, bankadan ödeme yapacak olan adaylar için 24 Kasım 2017 tarihinde mesai saati bitiminde; ÖSYM’nin internet sayfasında e-İŞLEMLER’de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile ödeme yapacak olan adaylar için 24 Kasım 2017 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir. Bu süre içinde yerleştirme ücretini yatırmayan adayların bu yerleştirme için yapmış oldukları tercihleri geçersiz sayılacak, sistemden silinecek, bu tercihler yerleştirme işlemine alınmayacaktır."

Anlaşmalı Bankalar

# Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)

# Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)

# Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)

# Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)

# Türk Ekonomi Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı

# Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler

# Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.)

# Yerleştirme ücreti, ÖSYM’nin internet sayfasında e-İŞLEMLER’de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı /banka kartı ile de yatırılabilecektir.

Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Tercih sonuçları açıklama tarihine gitmek için görseli tıklayın

150 BİN ÜYE ! MEMUR ADAYLARI BURADA! TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK MEMUR YARDIMLAŞMA GRUBUNA SENDE KATIL, AKLINDAKİ SORULARI SOR! KATILIM İÇİN 

TIKLAYIN

android uygulamamız ---->>> tıklayın

ios uygulamamız ----> tıklayın

Instagram hesabımız için-- >>> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

24 Kas 2017 - 10:04 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler