ÖSYM, KPSS 2016-1 Tercihleri İçin Adaylardan Ücret Alacak mı?

ÖSYM 22 Haziran 1 Temmuz tarihleri arasında alınacak KPSS 2016-1 Yerleştirme işlemlerinde adaylardan ücret alacak mı? Detayları haberimizde bulmanız mümkün.

16 Haziran 2016 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayınlanan ve adaylara açılan KPSS 2016-1 tercih robotu ve kadrolar ile yerleştirmeleri yapılacak olan adaylardan ÖSYM tercih işlem ücreti talep ediyor.

ÖSYM 2016-1 Tercih İşlem Ücretini 15 TL olarak belirledi.

22 Haziran 1 Temmuz arasındaki tarihlerde tercih yapacak olan adaylar 15 TL yerleştirme ücretini 2 Temmuz 2016 tarihi saat 23:59' kadar ilgili banka hesabına yatırmaları gerekecek.

ÖSYM,KPSS 2016-1 kapsamında adayların tercih işlem ücreti olarak, geçen senelerde olduğu gibi 15 TL olarak karar aldı..


Ödemeler hangi bankaya yapılacak?

*Ziraat Bankası ATM ve İnternet bankacılığı

*Halkbank ATM ve İnternet bankacılığı

*Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve İnternet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)

*Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve İnternet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)

*Türk Ekonomi Bankası’nın tüm şubeleri ve İnternet bankacılığı Tüm PTT iş yerleri (KKTC’den başvuracak adaylar ASPOS-Gazi Magusa)

-Sınav/yerleştirme ücreti ÖSYM’nin İnternet sayfasında yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı /banka kartı ile de yatırılabilecektir.

Adayların yerleştirme işlem ücretini yatırmak için son tarihin, 2 Temmuz 2016 saat 23:59 olduğunu tekrar hatırlatalım.

Devam eden kadro haberleri gelecek haberlerimizde. kpsscafe.com.tr sitemizi takip etmeye devam ediniz. KPSS atamalarıyla ilgili en önemli en güncel bilgiler kpsscafe.com.tr'de.

Kpsscafe.com.tr

16 Haz 2016 - 14:05 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler