Nüfus Hizmetlerine 1200 Memur Alımı Mülakatsız Yapılacak

Nüfus Müdürlüğüne ihdas edilen 1600 kişilik memur alımı kadrosunda 1200 VHKİ alımı yapılacağı bildirildi. Peki VHKİ kadrosuna alımlar nasıl yapılacak? VHKİ alımı ne zaman olacak? Cevaplar haberimizde.

Nüfus ve Vatandaşlık Hizmetleri Genel Müdürlüğüne 1600 memur alımı için kadro Kasım ayının ik günlerde yayımlanan Resmi Gazete ile verilmişti.

TBMM'de görüşülen ve Genel Kurulun onayından geçtikten sonra 3 Kasım tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 7039 sayılı Nüfus Hizmetleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunda, Genel Müdürlüğe 1600 memur alımı için kadro ihdas edildi. Kadro ihdasının yapılmasının ardından Resmi Gazete'de yayımlanan tasarıda bu ihdasın dağılımı kamuoyuna duyuruldu.

Yapılan duyuru ile  9. dereceden Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosuna 1200 memur alımı yapılacağı bildirildi. Yapılacak bu alımın KPSS puanı ile olması bekleniyor.

Yürürlükte olan düzenleme göre Nüfus Hizmetleri Genel Müdürlüğüne VHKİ alımı merkezi atama ile yapılır. Daha önceki alımlarda da bu kadroya merkezi atama ile memur alımı olmuştu. Merkezi atama ile memur alımı yapılması, 1200 memur kadrosuna, KPSS puansıralamasına göre atama yapılacağı anlamına gelmektedir. Bunun için 1200 VHKİ kadrosuna mülakatsız alım yapılacak.

Ancak tüm kamu kurumlarına merkezi atama için 2017'de olduğu gibi 2018'de de az sayıda izin verildi. Hatta Nüfus ve Vatandaşlık Hizmetlerine merkezi atama ile memur alımı için izin verilmedi. Ancak önümüzdeki günlerde, Nüfus ve Vatandaşlık Hizmetleri Genel Müdürlüğüne atama izninin özel bir yasa ile verilmesi beklenmektedir. Aksi taktirde ihdas edilen 1200 kişilik VHKİ alımı 2018'de yapılamayacak.

TÜM MEMUR ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

İlan yayımlandığı anda haberdar olmak için;

150 BİN ÜYE ! MEMUR ADAYLARI BURADA! TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK MEMUR YARDIMLAŞMA GRUBUNA SENDE KATIL, AKLINDAKİ SORULARI SOR! KATILIM İÇİN 

TIKLAYIN

android uygulamamız ---->>> tıklayın

ios uygulamamız ----> tıklayın

Instagram hesabımız için-- >>> tıklayın

Kpsscafe.com.tr   | Ankara

22 Kas 2017 - 09:55 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

09

Seçim yaklaştı - Seçim yaklaştı tabi mülakatsız alırlar. Hele seçim geçsin tekrar gör sen mülakatları. Kabile devleti miyiz neymiş mülakat arkadaş

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 09:55
08

Zafer - BEN LİSE MEZUNUYUM BU İLANA BAŞVURU YAPAMIYORUM BAŞVURU YAPACAK ADAYLAR ADINA ÇOK SEVİNDİM UMARIM KENDİLERİNE GELİRLER VE ADALET BAKANLIĞI DAHİL TÜM ALIMLARDA TORPİLİ PARDON MÜLAKATI KALDIRIRLAR

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 09:55
07

Servet - Her kurum bu kadar alım yapıyorsa herkes neden atanamıyor ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 09:55
06

Saadet - Başvursak ta alinmalınmayacağız ki malesef galiba 1200 kişi şimdiden seçili hazır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 09:55
05

Şükür - Olması gereken bu zaten tamamen adil kim çok çalışmoş kim dhaa zekiyse o gelsin bi yere ister kürt ister laz ister sağcı ister solcu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 09:55
04

gg - lisans ve önlisans olucak şekilde bölüm şartı olmadan olsa hak yerini bulur yüksek puan almış olan insanlar atanır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 09:55
03

alev - ee öyle birşey olsa kimin hangi bölüme atandığı belli olmaz.Ayrıca önlisans ve lisans ayrımı olmalı. Biz 4 yıl okuduk enayimiyiz derler adama.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 09:55
02

metin - zaten çok saçma olurdu ben 5 dakikada vhki mülakatında ne soruyorlar çok merak ediyordum herhalde sadece referansın kim diye sorup dışarı çıkarıyorlar diye düşünmüştüm çok güzel olmuş inşaAllah bundan sonraki tüm alımlarda mülakat kalkar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 09:55
01

metin - merkezi alımla olursa yaş şartı da olmaz çok güzel olur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 09:55


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler