Nüfus Dairelerine Sözleşmeli Personel Alımı için Çalışmalar Sürüyor !

Nüfus dairelerine 1500 sözleşmeli personel alımı için gerekli izinler alındı. Söz konusu personel alımı için hangi bölgeye ne kadar alım yapılacağına yönelik çalışmalar yapıldığı öne sürülüyor. Nüfus dairesi personel alımıyla ilgili takvimse hala netleşmiş değil.

Nüfus Dairelerine Sözleşmeli Personel Alımı için Çalışmalar Sürüyor !
Nüfus Dairelerine Sözleşmeli Personel Alımı için Çalışmalar Sürüyor !
Video için play'e tıklayın

Nüfus Dairelerine Sözleşmeli Personel Alımı için Çalışmalar Sürüyor ! 

Bir süredir gündeme getirdiğimiz Nüfus dairelerine sözleşmeli personel alımı için ihtiyaçların belirlenmesine yönelik çalışmalar devam ediyor. Hangi müdürlüğün ne kadar personel ihtiyacı olduğuna dair çalışmaların devam ettiği öğrenilirken, sözleşmeli personel statüsünde gerçekleşecek alımların ne zaman yapılacağıysa hala netleşmiş değil.

TÜRK BÜRO SEN MEMURLARIN MESAİ HAKKI İÇİN GÖRÜŞMELERİ SÜRDÜRDÜ

Geçtiğimiz haftalarda Nüfus dairelerinde çipli kimlik kartlarının dağıtım işlemleri nedeniyle aşırı yoğunluk olduğunu ve personelin sık sık mesaiye kalma durumunun söz konusu olduğunu belirtmiştik. Sendikasına bağlı memurların taleplerini de İçişleri Bakanlığı'na ileten Türk Büro Sen, İçişleri Bakanı Sn. Soylu'ya görüştü.Görüşmeden kısa bir süre sonra, Nüfus dairelerindeki memurların mağdur olmaması yapılan mesai düzenlemesi personelin yüzünü güldürürken, personel ihtiyacı devam ediyor.

İŞKUR GENEL MÜDÜRÜNDEN İŞSİZLERİ YAKINDAN İLGİLENDİREN AÇIKLAMALAR

İÇİŞLERİ BAKANI SN. SÜLEYMAN SOYLU  SÖZÜNÜ TUTTU

İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu "hiç bir personelimizin mağdur olmaması için elimden geleni yapacağım" sözünü vermiş ve haberimizin başında da belirttiğimiz gibi kısa sürede Maliye Bakanlığı ile gerekli görüşmeleri tamamlayarak düzenlemelerin hayata geçmesinde büyük pay sahibi olmuştu. Maliye Bakanı Sn. Naci Ağbal'da , başlarda personel alımlarına sıcak bakmasa da ihtiyaçlar doğrultusunda alım için gerekli iznin verildiğini belirtmişti. Tüm bu gelişmeler yaşanırken , KPSS puanı elinde bekleyen büyük bir kitle alımlara dair detaylı ve resmi bilgilendirmeyi bekliyor. Konuya dair yorumlarınızı diğer memur adaylarıyla paylaşmak için facebook grubumuza katılabilir, her türlü gelişmeden anında haberdar olmak için kpss cafe mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

FACEBOOK GRUBUMUZA KATILMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ
MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİREREK SON DAKİKA MEMUR ALIMLARINI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

01 Mar 2017 - 10:31 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Emre - Nokyanın yapacagı bişey kalmadı. Eakileri restore edip piyasaya sürme stratejisi. Ama bununda faydası olacağını sanmıyorum. Adamlar anroite karşı adam akıllı bir pro geliştiremedi çıkmışlar 3310 siyorlar. Millet ileri bunlar geri gider.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Mart 10:31
07

ayse - Dort gozle bekliyoruz artik puanim 67 ins bizim icinde bir seyler olur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Mart 10:31
04

Figen - lütfen. Yaş sınırlaması kalksın bizleride düşünün madem boyle olacaktineden sınava kabul ettiniz ve puan sınırlaması 50 ve uzeri olsa cok aday iş haakı olur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Mart 10:31
03

Kamile - Sayin bakanim lütfen önlisans mezunlarida alin başvuru hakkımız olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Mart 10:31
02

Blackseea - Onlisans tan da alim olsun artik.yas siniri olmasin.puan sarti 75 uzerinden olsun.yeter artik.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Mart 10:31
01

fatma Seğmen - Yaş sınırı35 olsun..puanda 60 lûtfen yaa..bizde bi yere yerleşelim artık.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Mart 10:31


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler