Nüfus Dairelerine 1500 Sözleşmeli Personel Alınacak ( Takvim Ne Zaman Açıklanıyor?)

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'ne 1500 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Fakat bu alımların ne zaman yapılacağı ve başvuru şartlarının nasıl olacağı hala netleşmiş durumda değil...

Nüfus Dairelerine 1500 Sözleşmeli Personel Alınacak ( Takvim Ne Zaman Açıklanıyor?) 

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün personel ihtiyacına yönelik bir çok haber yapmıştık. Özellikle yeni kimlik kartlarıyla beraber kurumdaki memurların iş yükü zirve yapmış, mesai düzenlemesi gelmişti. İçişleri Bakanlığı'da personel ihtiyacını giderme amacıyla Maliye Bakanlığı ile görüşmelere başlamıştı. Nüfus ve  Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün hali hazırda 1500 civarında boş kadrosu bulunuyor.

Maliye Bakanlığı ilk aşamada personel alımı için izni vermezken, daha sonra yapılan görüşmeler fayda sağlamış ve Nüfus dairelerine 1500 sözleşmeli personel alınabileceği yönünde izni vermişti. Konuya dair açıklamayı Maliye Bakanı Sn. Naci Ağbal yapmıştı. Hem personelin mesai sorunu giderilmiş, hem de personel takviyesinin yapılacağı açıklanmıştı. Aradan geçen 1 aylık süreye rağmen hala  personel alım ilanı gelmiş durumda değil. Bu süreçte nüfus dairelerinden personel ihtiyaçlarına dair bilgi alınıyor ve nereye ne kadar personel alımı yapılması gerektiği planlanıyor.  Sözleşmeli personel alımıyla ilgili ilanları bekleyen adaylarsa sabırsızlığını sürdürüyor.  2016 KPSS puanlarıyla şansını denemek isteyen adaylar İçişleri Bakanlığı'ndan personel alımına ilişkin müjdeli haberi bekliyor.  

- Kamuya personel alımlarını yeterli buluyor musunuz?
-Sözleşmeli personel alımları hakkındaki düşünceleriniz neler?
-KPSS niteliğini yitirmeye başladı iddiaları konusundaki yorumlarınız neler?

Bu soruların cevaplarını bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle sayfanın altındaki yorum kısmı vasıtasıyla paylaşabilirsiniz.

MEMUR ALIMLARI CEP TELEFONUNUZA GELSİN İSTİYORSANIZ LÜTFEN TIKLAYINIZ

KAMU PERSONELİ ALIMLARI , KPSS İLE İLGİLİ KONULARDA DİĞER ADAYLARLA BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK VE TANIŞMAK İSTİYORSANIZ TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

19 Mar 2017 - 09:23 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

06

Nilgün - Yaş sınırı kalktı diyorlar ama her kurumda başvuru şartlarında yaş sınırı var.lütfen kalksın artık.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Mart 09:23
05

Saziye - Taseronlarin sayesinde kpss saten niteliğini kaybetmiştir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Mart 09:23
04

Meçhul Bilge - Bence sagdece KPSS değil devlet inandırıcılığını kaybetti.Siyaset olduğu sürece devlet kurumsallaşmadiği sürece sikinti. Bakın bugün kamuya alim yapilmamasinin yük sebebi taşerona verilen kadro sözüdür. Siyasi çıkarlar için yapılan fuzuli harcamalardir. Yazık gerçekten çok yazık. Devletin kutsallığıni bile bitirdiler. İnanın koalisyon hükümeti dönemlerindeki gibi bir dönemde gibiyiz. Devlet inandırıcı olmalı güvenilir olmalı. Taşerona yaş sınırı uygulamayan devlet kpss yede yas siniri uygulamamali. Eğer yaş sınırı varsa o zaman EYT neden var. Artık bunlar inandırıcı değil. Sagdece bir politika.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Mart 09:23
03

Kamile bayindir - Bu alım mulakatli mi mulakatsiz mi olacak daha önce 3001 den ve mulakatsiz yani kpss puan sıralamasına göre almışlar . Bir de eğer mulakatli olursa 1500 kişinin 5 katı girse sıralamaya 6000 ya da 7500 kişiyi mülakata cagiracaklar sonuçlar açıklanacak güvenlik arşiv soruşturması vs derken baya zaman geçecek başlaması 6 ayı bulur en az ama mulakatsiz olursa en az 3 ayda hemen başlanır tahminim yoksa acil ihtiyaçtan dolayı verildi bu rakam ngm ye ..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Mart 09:23
02

Mehmet - Ben 73 puan aldım. Bu iş için başvuru yapacam net tarihe ihtiyacımız var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Mart 09:23
01

Mechul Bilge - Benim yazılarımı neden yayinlamiyorsunuz.admin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Mart 09:23


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler