Müezzinoğlu'ndan Memurlar ve Memur Adaylarını İlgilendiren Flaş Açıklamalar!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'ndan kamu personeli ve kamu personeli adaylarını yakından ilgilendiren son dakika açıklamaları.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, katıldığı canlı yayında, gündemdeki konulara ve bakanlığın çalışmalarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir süredir gündemde olan kamu personeli reformuna da değinen Müezzinoğlu, "

657 sayılı kamu personeli kanunu sadece çalışana güvence sağlıyor. Bütün sistemi sadece bu güvenceye dayandırırsak büyük bir yanlışlık yaparız. 30 yıl önce avukat olarak başladıktan sonra hukuk nereye gidiyor diye takip yapılmazsa sıkıntı olur. Aslında bu reform önerisinin çalışandan gelmeli.

Güvence tabi ki olmalı ama yeterli değil. Liyakat, kendini geliştirme vs...Kamu sendikalarının güvencenin yanı sıra yeni önerileri olması gerekiyor. Devlete kapağı atayım gerisi önemli değil mantığından kurtulmamız gerekiyor. 80 milyonu bu mantığa mahkum etmemiz doğru değil. Bu konuyu henüz Meclis gündemimize almadık ama çalıştaylarımızda bunu konuşuyor, tartışıyoruz." dedi.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

28 May 2017 - 11:59 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Süreyya - Müdür sıfatıyla koltuklarda oturan ve her şeyi hak bilen müdürlerden başlayın düzenlemeye.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 11:59


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler