MSB Sivil Memur Alımı Başvuru Sonuçları Yarın Açıklanıyor! ( Başvuran Adaylar KPSS Cafe'de Tartışıyor)

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ve kuvvet komutanlıklarına sivil memur alımı için gerçekleşen ön başvuru işlemlerine dair sonuçlar www.msb.gov.tr adresinden yarın açıklanacak.

MSB Sivil Memur Alımı Başvuru Sonuçları Yarın Açıklanıyor!

Kamu personeli alımları, sivil memur alımları ve daha da fazlası hakkında siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendirmeyi sürdürüyoruz. MSB'nin sivil memur alımı için ön başvuru sonuçları yarın www.msb.gov.tr adresinden ilan edilecek.

Milli Savunma Bakanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarına sivil memur alımı için adayların meraklı bekleyişi yarın sona erecek. MSB tarafından duyurulan ve 30 Aralık 2016 tarihinde başvuruları alınmaya başlanan Sivil memur alımı için adaylar www.msb.gov.tr adresi üzerinden 6 Şubat 2017 tarihine kadar gerekli işlemleri yapmıştı. Başvuru işlemlerini tamamlayan adayların meraklı bekleyişi yarın sona eriyor.

MSB tarafından yapılan resmi bilgilendirmede söz konusu alımlar için yapılacak uygulama sınavlarının Ankara'da gerçekleşeceğinin altı çizilmişti. Her pozisyon için uygulama sınavı yapılmayacak. Konuya dair tüm bilgileri barındıran başvuru kılavuzuna göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ.

YORUMLAYIN HABERLEŞSİN

Peki sizce MSB'nin sivil memur alımı için taban puanları ne durumda olacak? hangi pozisyon için başvurdunuz? Heyecanlı mısınız? 

Kamu personeli haberleri, gündem haberleri ve daha da fazlasını yakından takip etmek için kpss cafe mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

15 Şub 2017 - 09:42 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

10

Azapertlee - Murat kardeş 94 puanı şoförlük icinmi aldin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Şubat 09:42
09

Etem - 62 puanla şoförlük Allahım herkesin hakkında hayırlısını versin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Şubat 09:42
07

Gül - 88 le hizmetli olur inşAllah hayırlısı Allah'tan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Şubat 09:42
05

emre - arkadaşlar bende 57 puanla tekniseyen başvurdum bi umut var mı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Şubat 09:42
03

Fırat - 60 puanla hizmetliye başvurdum gelir mi acaba taban puan kaç olur sizce????

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Şubat 09:42


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler