MSB KPSS 70 Puanla Uzman Yardımcısı Alımı Başvurular Sürüyor

Milli Savunma Bakanlığı'nın Uzman yardımcısı alımı için düzenleyeceği sınava başvuruda bulunmak isteyen adayların KPSS'den en az 70 puan almış olması gerekiyor. Başvurular www.msb.gov.tr adresinden yapılıyor. Son başvuru tarihi 3 Mart 2017...

Milli Savunma Bakanlığı Personel Alımı Başvurular Sürüyor

Milli Savunma Bakanlığı'nın geçtiğimiz ay yayımladığı Uzman yardımcısı alımı duyurusuna başvuru işlemleri devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi gazete ve Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitelerinde yayımlanan uzman yardımcısı alımı için başvuru işlemleri devam ediyor.

Başvuruda bulunacak adayların 04-05 Temmuz 2015 veya 22-29 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına  (KPSS) girmiş olması ve en az 70 puan almış olmasının yanı sıra belirtilen bölümlerden de mezun olması gerekiyor.

MSB Uzman Yardımcısı ve AB Uzman yardımcısı alımı için başvuracak adayların Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun olması gerekiyor. Toplamda 15 kişilik uzman yardımcısı alımı yapılacak. Giriş sınavı başvuru işlemleri  MSB resmi internet sitesinde yer alan başvuru formunun doldurulması suretiyle gerçekleşecek.Başvuru işlemleri 6 Mart 2017 tarihine kadar devam edecek.

Başvurulara ilişkin detaylı bilgilendirmeyi www.msb.gov.tr adresi üzerinden elde edebilirsiniz. MSB tarafından yayımlanan personel alım duyurusuna göz atmak için lütfen aşağıdaki linkleri takip edin.

AB Uzman yardımcısı duyurusu için TIKLAYINIZ

Uzman Yardımcısı Duyurusu için TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

20 Şub 2017 - 10:45 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler