Milyonları İlgilendiren KPSS 2017/5 Yerleştirmeleri Hakkında Son Dakika Duyurusu!

KPSS 2017/5 merkezi yerleştirmeleri ve atamalarına ve dair yayımlanan açıklamanın tamamına ve çok daha fazlasına haberimizden erişim sağlayabilirsiniz.

KPSS 2017/5 Yerleştirmeleri Hakkında Son Dakika Duyurusu!

KPSS 2017/5 atamaları ve yerleştirmelerine dair tercihleri tüm hızı ile devam eder iken, Sağlık Bakanlığı bir açıklamada bulundu.

Açıklama kapsamında Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu da adayların erişimine açıldı. Adaylar tercih işlemleri için araştırmalara devam eder iken Sağlık Bakanlığı bu açıklamada bulunarak adaylara bazı bilgilendirmeler yaptı;

'' 2017 Yılı Unvan Değişikliği Sınavına Başvuru yapacak adayların Başvuru Ekranında Diploma veya Mezuniyet Belgelerini PDF veya JPEG resim formatında sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Aksi taktirde başvuru yapamayacaklardır.

Yeni PBS sistemini ilk defa kullanmaya başladıysanız PBS yi kullanabilmeniz için Öncelikle Kullanıcı Oluşturma Ekranını kullanarak bir kullanıcı oluşturmalısınız. PBS MERNİS ile entegre olarak çalışmaktadır. Kullanıcı oluşturmanız için Sistem Size T.C. Kimlik Numaranızı, Adınızı, Baba Adınızı, Doğum Yerinizi, Doğum Tarihinizi ve Nüfus Cüzdanının ön kısmında yer alan Seriyi sormaktadır. Bu sorulan soruları Nüfus Cüzdanınızda yazılan şekilde doğru olarak cevapladığınız takdirde Kullanıcı Oluşturma Ekranına geçebilirsiniz.Kullanıcı oluşturma ekranında girmeniz gereken bilgileri ve PBS de kullanacağınız şifreyi tanımladıktan sonra PBS yiKullanıcı adı olarak T.C. Kimlik Numaranız ve şifreniz olarak Kullanıcı Oluşturma Ekranında Tanımladığınız şifrenizle kullanabilirsiniz.Şifrenizde veya kullanıcı bilgilerinizde bir değişiklik yapmak isterseniz Kullanıcı Oluşturma Ekranını Kullanabilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı Personeli Gizli Sicil Notlarınızı öğrenmek için Yandaki "Personel Gizli Sicil Sorgulama"   Bölümünü Kullanabilirsiniz.

1. Adım : Gizli Sicil Notunu Öğrenmek ile ilgili başvuru yapabilmeniz için eğer PBS kullanıcınız yoksa ilk önce "Kullanıcı İşlemler"" Bölümünden PBS kullanıcı oluşturmalısınız.

2. Adım : "Personel Gizli Sicil Sorgulama" Bölümüne girmelisiniz. Burada size TC Kimlik Numaranız ve kullanıcı oluştururken tanımladığınız şifreniz sorulacaktır.

3. Adım : 2. Adımdan sonra karşımıza çıkan ekrandan "Gizli Sicil Kodum Yok Yeni Oluşturmak istiyorum" butonunu tıklayınız.

4. Adım : Karşınıza çıkan formda Gizli sicil notunuzu öğrenmek için kullanacağınız Gizli Sicil Kodunuz Oluşturunuz. Bu Formda 1.Sözcük ve 2.Sözcük alanlarına gizli sicil kodunuzu unutmanız halinde yeniden kod tanımlaması yapabilmeniz için size sorulacak sözcüklerdir. Bu alanlara unutmayacağınız kelimeleri yazınız.

5. Adım : 4. Adımdaki Formu doldurup önce kaydetme daha sonrada formdan 2 adet yazıcı çıktısı alma işlemi yapınız.

6. Adım : Bu formu gerekli yerlerini önce siz, daha sonra kurumunuzdaki en üst düzey amire onaylattıktan sonra formda belirtilen kadronuzun olduğu kuruma kargo ile gönderiniz.

7. Adım : Gönderdiğiniz form Kurumunuzun(Yönetim Hiz. Gen.Müd, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu, Türkiye Halk Sağlığı Kurumundan hangisiyse) Terfi Birimi tarafından değerlendirildikten ve kodunuz aktif hale getirildikten sonra Gizli sicil notunuzu öğrenebilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarında çalışan personellerimiz; öğrenim durumu, hizmet süresi ve diğer sicil bilgilerine http://sbu2.saglik.gov.tr/personelIslemleri/ adresinden hizmet veren Kişisel Veri Bankası adlı web sitesinden ulaşabilirler.

Halen Sağlık Bakanlığında çalışmakta olmayan kişiler yan taraftaki Personel Bilgi Sorgulama ve Personel Gizli Sicil Sorgulama butonlarını kullanarak sisteme giriş yapamazlar. Bir atama işlemine başvuruda bulunmak isteyen kişilerin Kullanıcı İşlemleri ekranından şifre alıp, Kura Başvuru ve Takip işlemleri Ekranından giriş yapmaları gerekmektedir. Kullanıcı Şifresini bir başkasıyla paylaşmamalıdır.''

İlgili belgeler

Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formuna erişim sağlamak

 için lütfen TIKLAYINIZ.

Facebook memur grubumuza katılmak için--- >tıklayınız 
ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek isterseniz ---- > tıklayınız 
android uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek isterseniz ---- >tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

28 Haz 2017 - 13:18 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler