Milli Savunma Bakanlığı Sivil Memur Alımına Online Başvurular Devam Ediyor (Aday Yorumları)

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ve Kuvvet Komutanlıklarına açıktan sivil memur alımlarına yoğun talep devam ediyor. Kısa süre içerisinde rekor düzeyde başvuru yapılan alımlarla ilgili başvuru süreci şubat ayına kadar devam edecek.

Milli Savunma Bakanlığı Sivil Memur Alımına Online Başvurular Devam Ediyor (Aday Yorumları) 

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ve Kuvvet Komutanlıklarına açıktan sivil memur alımı için online başvuru süreci www.msb.gov.tr adresi üzerinden devam ediyor. İlan edilen 135 personel alımı için on binlerce adayın başvuru hakkını kullandığı tahmin ediliyor. Kpsscafe.com.tr'nin online başvuru fırsatını duyurmasıyla birlikte, kolay başvuru seçeneğini değerlendirmek isteyen onbinlerce aday Milli Savunma Bakanlığı ve Kuvvet komutanlıklarına çeşitli pozisyonlar için yapılacak 135 kadrolu alım için internet sitesine akın etti.

ONLİNE BAŞVURULARDA AKSAKLIK YAŞANDI

Hal böyle olunca başvuruların başladığı 30 Aralık'tan Ocak ayının ilk haftasına kadar internet sitesi zaman zaman aksaklıklar yaşadı. MSB'nin personel alımına başvurular 6 Şubat 2017 tarihine kadar online olarak yapılabilecek. Alım yapılacak pozisyonlar, başvuru genel-özel şartları ve diğer detaylara sayfanın altında bulunan duyuru linkine tıklayarak erişim sağlamanız mümkün.

DİĞER ADAYLARLA TANIŞ, BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUN

Milli Savunma Bakanlığı ve Diğer bakanlıkların memur alımları için bilgi alışverişinde bulunan adaylara özel kurulan facebook grubunda konuyla ilgili bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz. Facebook grubuna katılmak için TIKLAYINIZ

MSB PERSONEL ALIMI DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

TÜM PERSONEL ALIMLARI CEP TELEFONUMA ÜCRETSİZ OLARAK GELSİN DİYORSANIZ TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

22 Oca 2017 - 11:12 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Ayşe - Bi başvuru 1 ay mi sürer ya bide alim süreci var bari herkezi umitlendrp cagirmasalar hakeden girer inş

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 11:12


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler