Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Sivil Memur Alımı Başvuru Sonuçları Açıklanmadı!

Milli Savunma Bakanlığı'nın sivil memur alımı için ön başvuru sonuçlarını bekleyen adaylar gün boyu www.msb.gov.tr sitesinde ilgili alımlara dair sonuç duyurusunu bekledi fakat beklenen duyuru bir türlü gelmedi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Sivil Memur Alımı Başvuru Sonuçları Açıklanmadı!

Milli Savunma Bakanlığı'nın sivil memur alımı için ön başvuru sonuçlarını bekleyen adaylar gün boyu www.msb.gov.tr sitesinde ilgili alımlara dair sonuç duyurusunu bekledi fakat beklenen duyuru bir türlü gelmedi. Milli Savunma Bakanlığı Sivil Memur alımı için online başvurular 30 Aralık 2016 tarihinde alınmaya başlanmış, 6 Şubat 2017 tarihi saat 17.00'da başvuru süreci sona ermişti. MSB tarafından paylaşılan başvuru kılavuzunda başvuru sonuçlarının 16 Şubat 2017 tarihinden sonra açıklanacağı belirtilmişti.

HEYECAN DORUKTA ADAYLAR BİLGİLENDİRME BEKLİYOR

Fakat başvuru sonuçlarının 16 Şubat 2017 tarihinde açıklanacağını umut eden biz dahil büyük bir kitle dün beklenen duyuruyu göremedi. Milli Savunma Bakanlığı'ndan sonuçların ne zaman açıklanacağına ilişkin bir açıklama da gelmedi. Adaylar Milli Savunma Bakanlığı 'nın konuya dair resmi bilgilendirme yapmasını bekliyor.  

Milli Savunma Bakanlığı'nın sivil memur alımı için ön başvurusu kabul edilen adaylar talep edilen belgeleri (bknz. başvuru kılavuzu) 6 Mart 2017 tarihine kadar Personel Temin Dairesi Başkanlığına iletecek. Sınava katılmaya hak kazanan adayların listesiyse 16 Mart 2017 tarihinde yayımlanacak. Uygulamalı sınavlar her pozisyon için gerçekleşmeyecek , söz konusu uygulamalı sınavların hangi tarihlerde gerçekleşeceği MSB tarafından daha sonra ayrıca açıklanacak.

MSB SİVİL MEMUR ALIMI İÇİN ÖN BAŞVURU YAPTINIZ MI?

Saygıdeğer KPSSCafe ziyaretçisi, Milli Savunma Bakanlığı'nın ilgili alımlarına başvuru yaptınız mı? , hangi pozisyonları kaç puanla tercih ettiniz? bu soruların yanıtlarını bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilir, fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Aşağıdaki yorum kısmına KPSS puanınız , tercih ettiğiniz pozisyon ve düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

17 Şub 2017 - 10:07 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

13

Musa - Bugün gün içersinde aciklanacakmis aradim öyle dediler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 10:07
12

emre - musa kardeşim teşekkür ederim bizleri bilgilendirdiğin için

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 10:07
11

Serdar - Kpss 60 aldım şoförlüge başvuru yaptım kendim direksiyon öğretmeniyim ayrıca askerliğimi paşa şoförü olarak yaptım sonuçlar hayırlısı ile bi aciklansaydi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 10:07
08

Ahmet - Yine torpil yaptıkları için adamlarını seçiyorlar ondan uzamış

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 10:07
05

ALpEren - Ya Anlamadığım Dalga Hepinizmi 80 lerde 90larda Puan Alanlarsınız Taban Puanı Açıklanır Elbet Ozaman Görürüz Kim Napmış İkinci Olarak Şu 94 Le Şöför Yada 90 La Hizmetliye Başvuranlar Madem O Kadar Çok Çalışıyorsunuz Neden Hizmetli Yada Şöför ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 10:07
04

-edibe- - 85 ile denizkuvvetleri memurluk , pek sanmıyorum ama inşAllah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 10:07
02

Fahri ŞEKER - Hakkımızda hayırlısı olsun kpss puan 76.14 tercih şoför

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 10:07


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler