Milli Savuma Bakanlığı Sivil Memur Alımında Taban Puanlar Uçacak

Milli Savunma Bakanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarına sivil memur alımı için online başvuru formu doldurma işlemleri sürerken, adayların heyecanı günden güne artıyor...

Milli Savuma Bakanlığı Sivil Memur Alımında Taban Puanlar Uçacak

Milli Savunma Bakanlığı'nın sivil memur alımına ilişkin online başvuru sürerken, adayların meraklı bekleyişi de devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde siz değerli ziyaretçilerimizle MSB'nin sivil memur alımına oldukça büyük bir ilginin olduğunu bu ilgi sonucunda yer yer MSB resmi internet sayfasındaki online başvuru sayfasında sorunlar yaşandığını paylaşmıştık. KPSSCafe.com.tr'nin duyurduğu online alımlarla ilgili başvuru süreci devam ederken, adaylar öte yandan acaba taban puan ne kadar olacak? diye merak etmeye başladı bile.

Başvuru işlemlerini gerçekleştiren adayların bir çoğu , her türlü pozisyonda tıpkı KPSS 2016/2'deki bir manzarayla karşılacaklarını düşünüyor. Çünkü MSB online başvurularına çok büyük bir ilgi vardı , Merkezi atamada umduğu kadar kadroyu bulamayan adaylar Milli Savunma Bakanlığı'nın sivil memur alımına yönelmiş ve kısa sürede binlerce aday başvuru işlemini gerçekleştirmişti.  MSB alımlarında taban puanların merkezi atamadakine benzerlik göstermesi kuvvetle muhtemel, tabi ki resmi açıklama gelmeden bir şey söylemek çok zor.

Peki MSB alımlarının başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Milli Savunma Bakanlığı tarafından paylaşılan başvuru kılavuzuna göre ilgili alımlara başvuru süreci 6 Şubat 2017 tarihinde sona erecek ve ön başvurusu kabul edilen adayların listesi 10 Şubat 2017 tarihinde ilan edilecek.

Kamu personeli alımlarıyla ilgili her türlü gelişme Türkiye'nin lider ve özgün sitesi kpsscafe.com.tr ile tek tık uzağınızda. Tüm haberler cep telefonunuza ücretsiz olarak gelsin istiyorsanız lütfen TIKLAYINIZ, Memur alımlarıyla ilgili kafanıza takılanları sorabileceğiniz, diğer adaylarla tanışabileceğiniz grubumuza katılmak için TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

16 Oca 2017 - 15:07 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Abdullah - Arkadaşlar MSB Ye memurluk başvurusu nasıl yapacaz yardımcı olursanız sevinirim ...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 15:07


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler