Merkez Teşkilata Bağlı Görevli Öğretmenler Sürgün Edildi...

''MEB, kadroları merkez teşkilatında bulunup çeşitli birimlerde görev yapan yaklaşık 150 öğretmenin görevlendirmelerini iptal ederek Beşevler'de bulunan merkez binalara çekti.

 

''MEB, kadroları merkez teşkilatında bulunup çeşitli birimlerde görev yapan yaklaşık 150 öğretmenin görevlendirmelerini iptal ederek Beşevler'de bulunan merkez binalara çekti. Çok yoğun bir tempoyla çalışan bu ekibin bugün girecek bir binalarının dahi olmaması...

 

''MEB, kadroları merkez teşkilatında bulunup çeşitli birimlerde görev yapan yaklaşık 150 öğretmenin görevlendirmelerini iptal ederek Beşevler'de bulunan merkez binalara çekti. Çok yoğun bir tempoyla çalışan bu ekibin bugün girecek bir binalarının dahi olmaması soğukta bir simitçi tezgâhının başında beklemek zorunda kalmaları bu öğretmenler açısından oldukça onur kırıcıdır. Bu noktada MEB'in ne yapmaya çalıştığını kimse bilmemektedir. Bu emek israfı değil de nedir? Bahsedilen öğretmenler alanlarında uzmanlaşmaşmış stratejik noktalarda görev yapan insanlardır. Lütfen bu ihbarı dikkate alıp  beşevler YEĞİTEK kampüsünün yakınında ortalıkta gezmek zorunda kalan odaları ve işleri olmayan öğretmenlerin feryadını duyurun Nabi AVCI'ya Ölçme ve Değerlendirme Grup Başkanlığı Gölbaşı kampüsünde çalışıp SBS, PYBS, AÖLS vs. gibi milyonları ilgilendiren sınavları hazırlayan ve yine bu sınavların değerlendirilmesini yapan, gelen itirazlarla ilgilenen bugüne kadar haklarında hiçbir şaibe duyulmayan çalışkan bir avuç insanın, yerlerine kimseyi getirmeden hiçbir planlama yapılmadan cahil cesareti ile görevlendirmelerini iptal etmiştir. ''

 

 

egitimajansi.com

20 Şub 2013 - 14:39 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler