Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın "Sözleşmeli Öğretmenliğe Karşıyız, Engelli Öğretmen Ataması Bekliyoruz"

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden , yaptığı açıklamada 26-27 Nisan 2017 tarihlerinde MEB ve KYK'da KİK toplantıları yapılacağını ve burada taleplerini dile getireceklerini söyledi.

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın "Sözleşmeli Öğretmenliğe Karşıyız, Engelli Öğretmen Ataması Bekliyoruz" 

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden sözleşmeli öğretmenlik ve öğretmen atamalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 26 Nisan 2017 tarihinde MEB'de, 27 Nisan 2017'de KYK'da kurum idari kurulu toplantılarının yapılacağını belirten Yalçın, bu toplantılarda sözleşmeli öğretmen alımları konusundaki tepkilerini ve boş öğretmen kadrolarıyla ilgili yeni atama taleplerini dile getireceklerini söyledi. Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın , "26 Nisan günü Milli Eğitim Bakanlığında 27 Nisan günü Kredi Yurtlar Kurumunda kurum idari kurulu toplantıları gerçekleştireceğiz.

MEB KİKte 4/B istihdamına karşı olduğumuzu bir kez daha yenileyerek anayasal hak olan eş ve sağlık özrü yer değişikliğine yer verilmesi, Alan değişikliği ile ilgili belirsizliğin giderilerek eğitim-öğretim yılı sonunda alan değişikliğinin gerçekleştirilmesi, Bu sayede öğretmenlerimizin beklentilerinin karşılanması ve kendilerini daha mutlu hissetleri alanda çalışmalarının sağlanması, Rehber öğretmenlerimizin asli görevleri ile bağdaşmayan, görevlerinden uzaklaşmalarına sebep olacak düzenlemelerden kaçınılması, Daha fazla Atama yapılamayan boş engelli öğretmen kadrolarına acilen atama yapılması başta olmak üzere MEB eğitim camiasının çözüm bekleyen sorunlarını masaya getireceğiz.

KYK KİKte görevde yükselme sınavının hızla yapılarak görevde yükselmeye tabi kadrolara atama yapılması, Aile bütünlüğü ve sağlık durumuna bağlı yer değişikliği işlemlerinin 4/Bli personeli de kapsayacak şekilde yaz aylarında tamamlanması, Başta olmak üzere KYK çalışanlarının sorunlarına çözüm aramaya çalışacağız." dedi.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

25 Nis 2017 - 15:22 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Memur - Haklar Devlet vatana millette Hizmetli memur eliyle Tarafsiz siyasetle Yurutulmez

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Nisan 15:22


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler