Memur Adayları Tepkili! Sağlık Bakanlığı KPSS Merkezi Atamalarında 20 Adet Kadroya Alım Yapacak

Sağlık Bakanlığı 2016 KPSS merkezi atamalarında önlisans mezunu memur alımlarında bulunacak. Lakin Sağlık Bakanlığı'nın az sayıda personel alımı yapacak olması memur adaylarını üzdü.

Memur Adayları Tepkili! Sağlık Bakanlığı KPSS Merkezi Atamalarında 20 Adet Kadroya Alım Yapacak
Memur Adayları Tepkili! Sağlık Bakanlığı KPSS Merkezi Atamalarında 20 Adet Kadroya Alım Yapacak
+7
Haber albümü için resme tıklayın

Sağlık Bakanlığı'nın 2016 KPSS merkezi atamalarında alım yapacağı kadrolar ve ayrıntıları liste halinde habermizde bulabileceksiniz. 

KPSS 2016/2 Tercih Robotu, Devlet Personel Başkanlığı tarafından 16 Aralık 2016 günü memur adaylarının erişimine açılmış bulunuyor. Adaylar tercih işlemlerini bu tercih robotuna bakarak gerçekleştirecektir. 

Kamu kurum ve kuruluşları, belediyeler ile üniversitelerin KPSS merkezi atamalarında kaç personel alacağı ve hangi şartlar ile alacağı bu listeler ile adaylara aktarılmıştır. Sağlık Bakanlığı atamalarda sadece sağlık teknikeri alımı yapacaktır. Alımlar önlisans mezunu adaylardan yapılacak olup, nitelikler ve nitelik kodları listede ayrıntılı olarak verilmiştir.

Sağlık Bakanlığı tercih robotundaki listesi şu şekildedir;

KPSS 2016/2 Tercih Robotu'nu inceleyerek tüm kurumların alım yapacağı personel kadroları sayıları ve gerekli şart bilgilerine erişim sağlayabilirsiniz. KPSS 2016/2 Tercih Robotu için TIKLAYINIZ.

2016 KPSS ile kamuya personel alımları, tercih robotu hakkındaki tüm ayrıntılar için KPSSCAFE'yi sosyal medya hesaplarından ve mobil uygulamalarından ücretsiz ve kolay bir şekilde takip edebilirsiniz.
Kpsscafe.com.tr|ANKARA

17 Ara 2016 - 00:19 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler