Maliye Bakanlığı Dolgun Maaşla Sözleşmeli Personel Alacak !

Maliye Bakanlığı'na bağlı Muhasebat Genel Müdürlüğü dolgun ücretle sözleşmeli personel alacak...

Maliye Bakanlığı Dolgun Maaşla Sözleşmeli Personel Alacak !  

Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü bünyesine ,dolgun ücretle ,sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacağı Devlet Personel Başkanlığı tarafından duyuruldu. Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel müdürlüğü 9 Sözleşmeli Bilişim Personeli Alacak. Bu alımlar için başvuruda bulunacak adayların 2016 KPSS'ye girmiş olması ve KPSSP3 puan türünden en az 70 ve üzerinde puan almış olması şartı bulunuyor.

Ayrıca adayların istihdam edilecek pozisyonlara göre özel şartları ve başvuru genel şartlarını yerine getirebilmesi gerekiyor. Başvurular 23 Ocak 2017 tarihinde başlayacak 17 Şubat 2017 tarihine kadar devam edecek.

Başvuru için adayların www.muhasebat.gov.tr adresinde bulunan başvuru formununun eksiksiz olarak doldurulması ve fotoğraflanıp , imzalanarak Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü M Blok Merkez Personel Şubesi 2. Kat 214 Nolu Oda İlkadım Caddesi TBMM Karşısı Dikmen Ankara adresine teslim etmesi gerekiyor. Başvuru için gerekli tüm belgeler ve şartlara göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ

Kamu personeli alımlarının tamamı cep telefonuma ücretsiz olarak gelsin diyorsanız TIKLAYINIZ, Memur alımlarıyla ilgili merak ettiklerinizi sorabileceğiniz facebook grubumuza katılmak için TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR  - ANKARA

20 Oca 2017 - 11:05 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler