Lise Mezunu Polis Alımı (PÖH) 2018'e mi Sarktı? İlan Neden Yayımlanmadı?

Polis özel harekat alımları 2017'de olamayacak mı? Yeni dönem PÖH alım ilanının yayımlanması neden gecikiyor. Yeni dönem PÖH alım ilanı ne zaman yayımlanacak? PÖH alım ilanına nereden ulaşabilirim? İşte detaylar.

On binlerce lise mezunu aday, Polis Akademisi Başkanlığının polis özel harekat alımı ilanını bekliyor.

Geçtiğimiz gün yayımlanan lisans ve ön lisans mezunu POMEM polis alım ilanının ardından lise düzeyinden polis alımının yapılması gerekiyor. Yüz binlerce adayın büyük bir heyecan ve merakla beklediği PÖH alımının müjdesi gelmedi.

Polis Akademisi başkanlığından geçtiğimiz gün yapılan açıklamada 11 bini lisans mezunu, 2 bini ön lisans mezunu olmak üzere toplamda 13 bin polis memuru alımı yapılacağı açıklandı. Bu açıkalmanın ardından lise mezunları neden lise mezunu polis alımının yapılmadığını sormaya başladı. Sosyal medya ve forum sayfalarında paylaşım yapan, bize geri dönüşlerle mesaj yollayan adaylar, yeni dönem polis özel harekat alımının yapılmasını istiyor.

PÖH Alımı Olmayacak mı?

21. dönem POMEM alım ilanında polis özel harekat pozsiyonuna kadro ayrılmadı. Geçtiğimiz yıl yapılan 10 bin PÖH alımının ardından yeni alımların olmaması da lise mezunlarının tepkilerine neden oldu. Son alımda 10 binlik PÖH alımına toplamda 280 binden fazla kişi başvuru yapmıştı. Ve başvuran bu kişilerin sadece 10 bini alınmıştı. Mülakatlarda elenen ve ilana ilk kez başvuru yapacak adaylar, yeni alımların olması gerektiğini savunuyor.

PÖH Alımı 2018'e mi Sarktı?

21. dönem POMEM alımında PÖH alımına yer verilmedi. Bu da yeni PÖH alımları 22. dönemde mi olacak? ve PÖH alımları POMEM haricinde mi yapılacak sorularını akıllara getirdi. Bu konuda henüz net bir bilgi yok. Ama yetkililerin bir açıkalma yapması ve ilanı bekleyen adayların merkını gidermesi gerekmektedir.

PÖH alım ilanı yayımlandığında haberdar olmak için Kpsscafe'yi takipte kalın.

Facebook grubumuza katılın --->tıklayın

En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayın

android uygulamamız ---->>> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara - ÖZEL HABER

13 Eyl 2017 - 22:17 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

elif - Sayın içişleri bakanımız ve EGM Allah rızası için duyun sesimizi lise mezunu pöh alımı yapılsın bi an önce ilan bekliyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Eylül 22:17
07

Resul - illaki ünüversite mezunu şart olmasın lütfen o kadarlise mezunu var ki ayyıldızlı bayrağımız için canı pahasına çalışacak olan gençler var emekli korucu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Eylül 22:17
06

Adem - Hakkımızı yemeyin Lisans Lıları Ön Lisans lılardan ne eksiğimiz var Onlar Eğitim Olarak Üst Seviye de olabilirler ama Lise Mezunları Dışlanmış gibi oldu ama Lise mezunlarina şuan şu gözlen bakiolar İlk Okul gözüyle lütfen Burdan Yetkililer sesleniyorum Lise Mezunu PÖH alımı yapılsın lütfen. ..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Eylül 22:17
04

Eyüp Güzel - Lise mezunuda polis alın haberi dört gözle bekliyorum inş alım OLUR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Eylül 22:17
03

61 - Lütfen poh alımı yapın liseliler baş vursun bizimde hakkımız var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Eylül 22:17
02

66 - Arkadaşlar son alınan pöhler 2018 ağustosta mezun olacak.alımlar mayıs 2018 de olur ancak ve böyle giderse lise mezunu da almazlar o kadar ümitlendik yazmadığımız yer kalmadı boşa gitti hepsi de

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Eylül 22:17
01

Murat - Lise mezunlarida alinmali cogu kisi umitle bu haberi bekliyoo

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Eylül 22:17


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler