Lise Mezunu KPSS'siz PÖH Alımında Flaş Gelişme: Alınacak Polis Sayısı Belli Oldu

Yeni dönem polis özel harekat alımı için bir son dakika gelişmesi yaşandı. Alınan son bilgilere göre 2018 yılında alınacak özel harekat polisi sayısı belli oldu. İşte PÖH alımı ile ilgili son dakika gelişmesi.

Yeni dönem polis özel harekat alımı ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. alınan son bilgilere göre 2018 yılında alınacak PÖH sayısı belli oldu.

Önceki gün Emniyet Genel Müdürlüğü performans programı yayımlandı. Yayımlanan hedefte özel harekat alımı kapasitesinin arttırılmasına yer verildi ve sayı açıklandı. Yayımlanan performans programında özel eğitim gerektiren yüksek riskli operasyonlarda görev alacak personel sayısının yeterli düzeye getirilmesinin amaçlandığı vurgulanırken bu kapsamda alınacak toplam sayı da belirtildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan dökümanda yer alan ifadelere göre, gönüllülük esasına göre seçilmiş nitelikli personel alımlarının devam edeceğine yer verildi. 2017 yılında 14.297 olan personel sayısının 2018 yılında 25 bine çıkartılmasının planlandığı belirtildi. Bu şekilde özel harekat birimlerinde görevli polis sayısı 10.703 arttırılacak. Bu da 2018 yılında en az 10 bin özel harekat polisi (PÖH) alımı yapılacağını gösteriyor.

Başvuru Şartları Ne Olacak?

Yeni dönem polis özel harekat alımlarının da geçtiğimiz yıl yapılan PÖH alımında istenen başvuru şartları ile yapılması bekleniyor. Buna göre yeni dönem PÖH alımında istenen başvuru şartlarının şu şekilde olması bekleniyor.

# Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
# 18 yaşını tamamlamış ve 28 yaşından gün almamış olmak
# En az lise ve dengi okul mezunu olmak,
# Erkeklerde boyun en az 167 cm, bayanlarda ise 162 cm olması,
# Boy ile kilo endeksinizin orantılı şekilde olması,
# Silah taşımaya engel bir sağlık sorununun olmaması,
# Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.

Adayların Talepleri

Yeni dönem polis özel harekat alımında adaylar bayanlara kontenjan ayrılmasını, yaş şartının esnetilmesini istiyor. Ancak bu konuda EGM'den henüz bir açıklama gelmedi.

İlan yayımlandığı anda haberdar olmak için;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

DAHA FAZLA BİLGİ, DAHA FAZLA ARKADAŞ

Memur alımlarıyla ilgili tüm gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz, diğer memur adaylarıyla sohbet edip, bilgi alışverişinde bulunabileceğiniz facebook grubumuza aşağıdaki linkten erişim sağlayabilirsiniz

Facebook grubuna katılım  için TIKLAYIN.

TÜM PERSONEL ALIM İLANLARINA ERİŞ

DPB , Resmi Gazete ve Kurumların internet sitelerinde bugün ve daha önce yayımlanan tüm memur alım ilanlarına ve özel sektör personel alımı duyurularına göz atmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanın.

YENİ MEMUR ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

Twitter'daki personel atama haberlerini takip etmek, buradaki kampanyalara katılmak, memur adaylarıyla birlik olarak sesinizi duyurmak istiyorsanız Türkiye'nin lider memur adayı sitesi kpsscafe'nin twitter sayfasını beğenin ve gündemi yakından takip edin. Katılım için TIKLAYIN.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara- ÖZEL HABER

16 Oca 2018 - 17:56 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Muhammed - Pöh alımı başlasın artik kppss sartsiz askerlik sartsizz lise mezunu olmasini istiyoruzzz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 17:56
07

Mahmut - Şu yaşla ilgili bi değişme olmayck mı imza toplanıyor yaş şartı ile sizde yaş mağduru olanlar imza kampanyasına katılsın yaşımız 28 ama gün almamış olmak diyor bu saçma yani en son 26 yaşındakiler giriyor 26 dahil herkes şu imza kamoanyasına katılmalı geçen PÖH alımında da 27 yaşında da giremedim iyi düşünn arkadaşlar imza ksmpanyasına katılin internetten

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 17:56
06

Kamil ucar - Ya sayin bakanim su yaş siniri ortadan kaldirin ya hic olmazsa 30yapinki girebilelim ya bu ne boyle istedigin sartlarin fazlasi var ama biz giremiyoz yastan dolayi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 17:56
04

Sez07 - Hocam lütfen bayan alımı olsun heyecanla bekliyoruz.Bir sürü bayan bu ilanın açılmasını bekliyor.Lütfen sesimizi duyun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 17:56
02

Gülay - Merhaba ne zaman başvuru yapa biliriz en kisa zaman da açıklarsanız iyi olur seviniriz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 17:56
01

Mert - Alımlar biran once olsun sabırsızlıkla bekliyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 17:56


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler