KYK Açıktan Memur Alımı Yapıyor! Başvurular Başladı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü'nün memur alımı için başvuru süreci başladı. Başvuru şartları ve diğer detaylar kpss cafe adresinde.

KYK Açıktan Memur Alımı Yapıyor! Başvurular Başladı!
Haber albümü için resme tıklayın

KYK Memur Alımı Yapıyor! Başvurular Başladı! 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü'nün memur alımı için başvuru süreci başladı. KYK resmi sitesinden, Devlet Personel Başkanlığı ve Resmi Gazete'den geçtiğimiz günlerde yapılan resmi duyurularda kurumun 25 Müfettiş Yardımcısı alımı yapacağı, söz konusu alım için gerçekleştirilecek giriş sınavına başvuruların 25 Ekim'de başlayacağı belirtilmişti.

Başvuruda bulunacak adayların 4 yıllık lisans mezunu (Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri) olması, 2017 KPSS'ye girmiş olması ve en az 80 puan (KPSSP48 puan türü) gerekiyor.  

Başvuru Genel Şartlarının Tamamı!

Başvurular talep edilen belgelerle birlikte  Kıbrıs Cad. No: 3 06600 Kurtuluş/ANKARA adresindeki Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığına şahsen ya da posta yoluyla yapılacak. Başvuru sürecine ilişkin tüm detaylara aşağıdaki linkten erişim sağlayabilirsiniz.

BAŞVURU SÜRECİNE İLİŞKİN TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

25 Eki 2017 - 12:47 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

Lisans magduru - Yuh be kardeşim zaten 80 90 puan alsak kyk da ne işimiz var kaymakamlığa müracaat ederdik TBMM bile 70 istiyo bu kpss nin ALLAH belasını versin nerden çıkmış bu kpss illeti ya

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ekim 12:47


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler