Kpss'de Bugün (07 Temmuz ) ve Haftaya Yapılacak Sınavlar...

KPSS bugün ( 07 Temmuz ) ve 14 Temmuz'da düzenlenecek oturumlarla sona erecek.

KPSS bugün ( 07 Temmuz ) ve 14 Temmuz'da düzenlenecek oturumlarla sona erecek.

 

Bugün ( 07 Temmuz )  yapılacak oturumlar:

 

 Bugün ( 07 Temmuz )  sabah ve öğleden sonraki oturumlarının süresi 210 dakika olacak. Sabah oturumu saat 09.30'da...

KPSS bugün ( 07 Temmuz ) ve 14 Temmuz'da düzenlenecek oturumlarla sona erecek.

 

Bugün ( 07 Temmuz )  yapılacak oturumlar:

 

 Bugün ( 07 Temmuz )  sabah ve öğleden sonraki oturumlarının süresi 210 dakika olacak. Sabah oturumu saat 09.30'da başlayacak ve adaylar, 40'ar soruluk hukuk, iktisat, işletme, maliye ve muhasebe testlerine tabi tutulacak. Öğleden sonraki oturumda da yine 40'ar soruluk çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, ekonometri, istatistik, kamu yönetimi ile uluslararası ilişkiler konularına ilişkin testler yer alacak.

 

Haftaya ÖABT yapılacak

 

Öğretmenlik alan bilgisi testi (ÖABT), Milli Eğitim Bakanlığı öğretmen atamalarına katılacak öğretmen adayları için alanlarına bağlı bulunarak, zorunlu olmak şartıyla tek oturumda 14 Temmuz 2013'te yapılacak. ÖABT'de ise 40 soruluk alan bilgisi testi, 10 soruluk alan eğitimi testi bulunacak. ÖABT için adaylara 75 dakika süre verilecek.

 

Sınav girerken adayların yanlarında 2013 KPSS giriş belgesi, nüfus cüzdanı veya süresi geçerli pasaport bulundurmaları gerekiyor.

 

Adaylar, ÖSYM'nin “http://ais.osym.gov.tr” internet adresinden, her oturum için sınava giriş belgelerini ayrı ayrı edinebilecekler.

06 Tem 2013 - 23:56 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler