KPSS Yerleştirme Sonuçlarını Açıklamayan ÖSYM'ye Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor

Yüz binlerce aday ÖSYM'nin KPSS tercih sonuçlarını açıklamasını bekliyor. Ancak ÖSYM henüz sonuçları açıklamadı. Peki ÖSYM sonuçları açıklamak için neyi bekliyor? Tercih sonuçları açıklaması ne zaman gelecek? İşte detaylar.

KPSS tercih işlemleri sonuçları halen açıklanmadı.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinden beklenen açıklama halen gelmedi. Yüz binlerce memur adayının büyük bir merakla beklediği tercih sonuçlarını açıklamayan ÖSYM'ye tepkiler çığ gibi büyüyor. Sosyal medya ve forum sayfaları üzerinde birleşen on binlerce aday ÖSYM Başkanını istifaya davet ederken, yavaş işleyen bu süreçlerin nedenini merak ediyor. ÖSYM ise bu konuda herhangi bir bilgilendirme açıklaması yapmıyor.

Yapılabilecek bilgilendirme açıklaması, ya da sonuçların açıklanacağı tarih duyurusu, adayları bir nebze olsun rahatlatacaktır.

İşte ÖSYM'den Beklenen Açıklamalar:

KPSS 2017/1 Tercih Sonucu Açıklaması

Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunları arasından 2 bin 780 memur alımı tercihleri Haziran ayı sonunda başlamış ve 3 Temmuz günü sona ermişti. Merkezi atama ile memur alımına on binlerce kişi başvurdu ve sonuçları beklemeye başladı.

KPSS 2017/6 Tercih Sonucu Açıklaması

KPSS 2017/6 merkezi atama ile memur alımı kapsamında, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere bin 300 personel alımı için tercih tercihler alınmıştı. Sonuçlarını binlerce memur adayı dört gözle bekliyor.

KPSS 2017/7 Tercih Sonucu Açıklaması

Merkezi atama ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı tercih sonuçlarının açıklanması beklenirken, ÖSYM tercih sonuçları için bir tarih açıklaması yapmadı.

Tercih sonuçları açıklandığı anda haberdar olmak için Kpsscafe'yi takipte kalın.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

18 Tem 2017 - 13:24 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Canan - Osymnin çokta seyindeydi atayacaklari belli 3 5 kişi bunuda o kadar uzatmanın ne anlamı var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 13:24
07

Kader - Yok yok bız garıbanlar ne de yapsak bos osym tek bir aciklama yapmıyor demek bızı adam yerine koymuyor koltuğu rahat tabı kım takar adayları

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 13:24
06

Merve - Hayır yani amaç ne anlamıyorum Hemen açıklamacaksanız sonuçları Bari açıklayabileceginiz gün hakkında bilgi verin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 13:24
04

Ziraat Mühendisi - Ösym lys yi eline yüzüne bulaştırdı. Sonradan hatasını düzeltti. Kpss 2017 puanlarıyla ilgili yanlış hesaplama oldugu söyleniyor. Yönetiminde bir eksiklik var. Sonucların hala açıklanmamasının ondan oldugunu düsünüyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 13:24
03

esra - kopya sınav sorularını hemen açıklarlar ama sınav sonucunu açıklamazlar!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 13:24
02

AÇIKLA - o kadar zaman sonra bu tercihin doğruluğuna nasıl inanalım neyi bekliyorlar neyi düzenlemek bu kadar uzun sürdü acaba(!)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 13:24


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler