KPSS Usülsüzlüğüne Dair Şok Karar!

KPSS usülsüzlüklerine dair yürütülen soruşturma devam ediyor. Alınan karar ise, herkesi şoke etti.

KPSS soruşturmalarında çok sayıda memur ve memur adayı soruşturmaya alınıyor. Operasyonlar tüm ülkede tüm hızı ile devam ediyor. 

Soruşturmayı yürüten savcıdan önemli açıklamalar geldi.  Erkman "Adalete yardımcı olan şüphelilerin durumunu değerlendirirken, etkin pişmanlık hükümlerini de dikkate alıyoruz." dedi.

Kopya çeken adayların etkin pişmanlık imkanını kullanması suçluya fayda sağlayacak.

Cumhuriyet Savcısı Yücel Erkman, konu hakkında "FETÖ'nün sınav sorularını çaldığıyla ilgili savcılığa ciddi ihbarlarda bulunuluyor. Örgütle ilgili bilgi veren, adalete yardımcı olan şüphelilerin durumunu değerlendirirken, etkin pişmanlık hükümlerini de dikkate alıyoruz. 15 Temmuz'dan bu yana hakkında işlem yaptığımız 91 şüpheliden 57'si tutuklandı. Kimi şüpheliler ise etkin pişmanlık hükümleriyle serbest bırakıldı. Devlet, soruları çalan, dağıtan ve devletin kılcal damarlarına, kurumlara sızanların tespiti noktasında kararlıdır." açıklamasında bulundu ve soruşturmanın devam ettiğini söyledi.

Kpsscafe.com.tr

28 Eki 2016 - 16:10 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

Zelal - 2010 kpssyüksek netler yapıp atanamayan bizler için ne yapılıck

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Ekim 16:10
02

2010 kpss mağduru - Allah rızası için duyun artık,550 milletvekilinden yani bu milletin vekilinden bir kişinin çocuğu veya bir yakını bu sınava girmedi mi,neden size oy veren bizlere sahip çıkmıyorsunuz,yoksa siz başka ülkenin milletvekilimisiniz?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Ekim 16:10
01

2010kpss magduru - bırakmak yetmez soru çalan fetöcüleri terfi versinler! yarın çıkıp sorular falan çalınmadı. Hakkıyla full çektiler! deseler şaşırmam

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Ekim 16:10


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler