KPSS Merkezi Atamaları Tercih İşlemleri Ne Zaman Bitiyor? (Tercih işlemlerinin Bitmesine Günler Kaldı)

KPSS Merkezi atama heyecanı hala devam ediyor. Tercih işlemlerinin bitmesine sayılı gün kaldı.

ÖSYM merkezi atamaları için tercih robotu ve kadroları, Devlet Personel Başkanlığı tarafından 16 Temmuz 2016 tarihinde yayımlanmıştı. Memur adayları hemen tercih robotunun incelemeye koyuldu.

KPSS 2016/1 merkezi yerleştirmeleri tercih işlemleri 22 Haziran 2016 tarihinde ÖSYM'nin duyurusu ile başlamıştı. Tercih işlemleri 1 Temmuz 2016 tarihinde sona erecek. O tarihe kadar adayların tercihlerini tamamlamış olması gerekiyor. Bunun yanında tercihler tamamen ÖSYM web sitesinden elektronik olarak yapılacaktır. Posta veya şahsen yapılan tercihler kabul edilemeyecektir.

KPSS 2016/1 Merkezi atamaları için ÖSYM memur adaylarından tercih ücreti olarak 15 TL talep etmektedir. Bunu memur adayları 11 Temmuz 2016 tarihine yatırmak zorundadır. Aksi takdirde yapılan tercihler kabul edilmeyecek, iptal edilecektir.

Bunların yanında Memur adayları tercih yaparken tercih ettikleri pozisyonun özel ve genel şartlarının tamamını taşımak zorundadırlar. Aksi takdir de bu durumda da tercih iptal edilecektir. Yerleştirme yapılmış bile olsa atama gerçekleşmeyecektir.

Tekrar hatırlatalım, KPSS 2016/1 tercih işlemleri 1 Temmuz 2016 günü sona erecektir. Tercih yapacak adayların kılavuzu inceleyerek tercihlerini çok dikkatli bir şekilde yapması gerekir. 2016/1 KPSS merkezi yerleştirmeleri kılavuzu için lütfen

TIKLAYINIZ.

 

KPSS ile ilgili önemli duyurular ve son dakika gelişmelerini telefonunuza SMS şeklinde almak için lütfen

TIKLAYINIZ.

Kpsscafe.com.tr

28 Haz 2016 - 15:19 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler