KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi'ne Sayılı Saatler Kaldı!

KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi önümüzdeki gün yapılacak. Adaylar heyecan ile sınavı bekliyor.

KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi'ne girecek olan adaylar çok heyecanlı! Çünkü sınava sadece 1 gün kaldı! 

KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi, 4 Aralık 2016 tarihinde saat 9.30'ta yapılacak. Sınav 60 dakika boyunca devam edecek. 

Diyanet İşleri Başkanlığı ile ÖSYM'nin beraber gerçekleştirdiği sınav kapsamında binlerce aday birbiri ile kıyasıya yarışacak.  Diyanet İşleri Başkanlığı'nda din hizmetlerinde görev alacak personeli seçmek için yapılan sınavda adaylara 40 soru sorulacak. 

Test iki aşamadan meydana gelecek. İlk 20 soru,  "İslam İnanç Esasları, İslam İbadet Esasları, Kur'an Bilgisi (Kur'an tarihi, tecvid, Kur'an-ı anlama ve meal bilgisi), Siyer, İslam Ahlakı" hakkında, ikinci 20 soru, "Tefsir, Fıkıh, Hadis, Akaid ve Kelam, İslam Tarihi, Dinler ve Mezhepler Tarihi, Dini Hitabet'' hakkında sorulacak. 

Adaylar sınava girecekleri merkez önünde yarım saat öncesinde bulunacak. Adayların sınav giriş belgelerini asla eksik getirmemeleri gerekiyor. Aksi takdirde sınav giriş belgeleri ve kimlikleri yanında olmayan adaylar sınava alınmayacak. Aynı zamanda adayların üzerinde asla aksesuar benzeri eşyalar ve telefon olmayacak. Kalemleri ve silgileri bile yanlarına almayacaklar. Bu gereçleri ÖSYM kendi verecek. 

KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi'ne girecek tüm adaylarımıza başarılar dileriz.  
Kpsscafe.com.tr|ANKARA

03 Ara 2016 - 16:51 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler