KPSS 2017/7 Yerleştirme Sonuçları Kapsamında Atamaya Esas Belgeler Açıklandı

KPSS 2017/7 yerleştirme sonuçları geçtiğimiz günlerde memur adaylarının erişimine açılmıştı. ÖSYM tarafından yapılan açıklama doğrultusunda şimdi de atamaya esas belgeler adayların erişimine sunuldu. İşte ilgili açıklama...

KPSS 2017/7 Yerleştirme Sonuçları Kapsamında Atamaya Esas Belgeler Açıklandı 

KPSS 2017/7 yerleştirme sonuçları çerçevesinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2058 personel alımı ile kuruma atanan adayların bazı belgeleri teslim etmesi gerekiyor.  KPSS 2017/7 yerleştirme sonuçları kapsamında yapılacak olan atama işlemlerini tamamlayacak olan adaylar, bu belgeleri belirli tarihlerde kuruma teslim edecek.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının resmi web adresi üzerinden yapılan açıklama doğrultusunda KPSS 2017/7 yerleştirme sonuçları atmaya esas belgeleri açıklanmış oldu. Adaylar söz konusu belgeleri 26/07/2017-18/08/2017 tarihleri aralığında Mühendis ve Veteriner Hekimlerin İl Müdürlüklerine teslim edecek.

ÖSYM BAŞKANLIĞINCA KPSS 2017/7 YERLEŞTİRME SONUCU 657 SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNUNUN.4/B.MADDESİNE. GÖRE. İL/İLÇELERDE GÖREV YAPMAK ÜZERE YERLEŞTİRİLEN SÖZLEŞMELİ PERSONELDEN SÖZLEŞME YAPILMASI ESNASINDA UYULMASI GEREKEN HUSUSLAR VE İSTENİLECEK BELGELER İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

SINIRSIZ VE KOLAY ERİŞİM -> 

Memur alımları grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

21 Tem 2017 - 13:12 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler