KPSS 2017/7 2058 Memur Alımı Tercih Sonuçları Açıklandı

ÖSYM’den beklenen açıklama geldi. ÖSYM resmi internet sitesi üzerinden yapılan son dakika açıklamasında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2058 memur alımı tercih sonuçlarının açıklandığı belirtildi. İşte sonuç sorgulama ekranı.

KPSS 2017/7 2058 Memur Alımı Tercih Sonuçları AçıklandıÖlçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada on binlerce memur adayının beklediği Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2058 personel alımı tercih sonuçları açıklandı.

Uzun süredir tercih sonuçlarının açıklanmasını bekleyen binlerce aday, açıklamanın gelmesi ile birlikte sonuçlarını öğrenmek için araştırmalara başladı. Başvuru sonuçları sonuç.osym.gov.tr adresi üzerinden adayların erişimine açıldı. KPSS 2017/7 Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2058 memur alımı tercih sonucunuzu sorgulamak için lütfen TIKLAYIN

Yukarıdaki bağlantı üzerinden açılan sayfada T. C. Kimlik numaranızı ve ÖSYM aday şifrenizi girerek KPSS 2017/7 tercih sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

Hangi Kadrolara Alım Oldu?

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından ÖSYM’ye bildirilen ve ÖSYM tarafından 2017/7 kılavuzunda açıklanan bilgilere göre Bakanlık bünyesinde istihdam etmek üzere 2058 personel alımı yapılacağı belirtildi. 2058 memur alımının pozisyon dağılımı ise şu şekilde:

874 Ziraat mühendisi, 328 Gıda Mühendisi, 96 Su Ürünleri Mühendisi, 10 Balıkçılık Mühendisi, 33 Harita Mühendisi ve 717 Veteriner Hekim.

3 Merkezi Atamanın da Sonucu Açıklandı

KPSS 2017/7 tercih sonucunun açıklanması ile birlikte ÖSYM, beklenen tüm merkezi yerleştirme tercih sonuçlarını açıklamış oldu.

ÖSYM’ye Tepki Gelmişti

KPSS tercih sonuçlarının açıklanmasının bu kadar uzun sürmesi, adaylar tarafından büyük bir tepki ile karşılandı. Sosyal medya ve forum sayfaları üzerinde birleşen on binlerce aday, ÖSYM’yi mesaj yağmuruna tutmuştu.

Kpsscafe.com.tr |  Ankara

20 Tem 2017 - 16:55 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler