KPSS 2017/2 Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? (Tahmini Sonuç Açıklama Tarihi)

KPSS 2017/2 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Önceki merkezi alımlarda ÖSYM sonuçları ne zaman açıklamıştı? Tercih başvuru sonuçlarına nasıl ulaşabilirim? Cevaplar haberimizde.

KPSS 2017/2 tercih işlemlerinde son güne girildi. Tercih başvuruları 23 Kasım saat 23,59 itibariyle sona erecek. Başvurularda sona gelinmesi ile birlikte adaylar, tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Peki KPSS 2017/2 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Tercih sonuçlarına nasıl ulaşabilirim? 

2017 yılının ikinci merkezi yerleştirmesinde toplamda 90 kamu kurumuna 2038 memur alımı yapılacağı bildirildi. En az lise düzeyinden ve KPSS puanı ile yapılan alımlara yüz binlerce kişi başvuru yaptı.

Önceki Merkezi Yerleştirme Sonuçları Ne Zaman Açıklanmıştı?

2017 yılı içinde yapılan merkezi yerleştirmelere ait sonuçlar ÖSYM tarafından biraz gecikmeli olarak açıklandı. Daha önce 1 hafta içinde açıklanan sonuçlar, bu yılki alımlarda 3 haftaya kadar çıktı.

Bu yılın ilk yerleştirmesi olan 2017/1 merkezi yerleştirmelerine ait sonuçlar, tercih başvurularının sona ermesinden 16 gün sonra açıklanmıştı.

KPSS 2017/5 Sağlık Bakanlığı 12500 memur alımına ait sonuçlar tercihlerin son başvuru tarihinden 10 gün sonra açıklanmıştı

KPSS 2017/6 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 1300 personel alımı başvuru sonuçları 19 gün sonra açıklanmıştı.

KPSS 2017/7 Gıda, Tarım ve Hayvancılık bakanlığı 2058 memur alımı başvuru sonuçları 16 gün sonra açıklanmıştı.

KPSS 2017/2 Sonuçları

Başvuruları 23 Kasım'da sona eren 2038 memur alımına ait sonuçların ise yine 2-3 hafta içinde açıklanması bekleniyor. Bu da 8-14 Aralık tarihleri arasına tekavül etmektedir. Ancak ÖSYM'nin adayları bu kadar bekletmemesi gerekmektedir.

Sonuçlar Açıklandığı Anda Haberdar Olun:

150 BİN ÜYE ! MEMUR ADAYLARI BURADA! TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK MEMUR YARDIMLAŞMA GRUBUNA SENDE KATIL, AKLINDAKİ SORULARI SOR! KATILIM İÇİN TIKLAYIN

android uygulamamız ---->>> tıklayın

ios uygulamamız ----> tıklayın

Instagram hesabımız için-- >>> tıklayın

Kpsscfe.com.tr   | Ankara

23 Kas 2017 - 10:52 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler