KPSS 2016/6 Sonuçları Açıklandı!

ÖSYM, KPSS 2016/6 Sonuçlarını açıkladı!

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi resmi web sayfasında 26 Ekim 2016 tarihinde çok önemli bir duyuru ilanı yayımlandı. 

İlan kapsamında KPSS 2016/6 Sonuçları açıklandı ve kamuoyuna duyuruldu.

İşte o duyuru;

''Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Kadrolu Pozisyonlarına Yerleştirme İşlemleri (KPSS-2016/6): Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması

Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarının “Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik” hükümleri uyarınca istihdam edeceği, Sağlık Bakanlığı KPSS-2016/6 Tercih Kılavuzunda yer alan kadrolu pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Yerleştirme sonuçları, 26 Ekim 2016 tarihinde saat 17:35’den itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır. Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebilceklerdir.

Adaylara saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI''

KPSS-2016/6 Yerleştirme Sonuçları için

TIKLAYINIZ.

 


Kpsscafe.com.tr

26 Eki 2016 - 17:51 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler