KPSS 2016/1 Kadro Dağılımı Nasıl olacak? (KPSS 2016/1 Tercih robotu Açıklandı)

KPSS Adaylarının merak ve heycan içinde beklediği KPSS 2016-1 Kadro sayısı daha önce Çalışma Bakanlığı tarafından 10 bin 144 olarak açıklanmıştı.

Tüm adaylar Devlet Personel Başkanlığı'ndan gelecek tercih robotunu ve kadro dağılımını bekliyor.

KPSS adaylarının heyecanla beklediği kadro dağılımını Çalışma Bakanlığı 10 bin 144 olarak belirtmişti. Artık adaylar DPB'den gelecek açıklamalara odaklanmış durumda.

KPSS 2016/1 tercihleri akabinde kamuya alınacak 10 bin 144 kadro için tercihler başlamadan, Devlet Personel Başkanlığı, KPSS adaylarının işini kolaylaştıracak KPSS 2016/1 tercih robotunu 16 Haziran 2016 tarihinde açıkladı.

KPSS 2016/1 merkezi yerleştirme kadroları ise Devlet Personel Başkanlığı ve Turkiye.gov.tr web adresi üzerinden adayların kullanımına sunulacak.

Tercih Bilgi Sistemi'nde 10 bin 144 kadro kendine yer bulacak.

Kamu kurum ve kuruluşları olarak merkezi yerleştirme yapılmak üzere  toplam 10 bin 144 kadro ve pozisyona 22 Haziran - 1 Temmuz 2016 tarihleri arasında ÖSYM Başkanlığı'nca www.osym.gov.tr adresi üzerinden tercih işlemi yapılacak.

2014 KPSS'ye giren Lise, Önlisans ve Lisans adayları bu tercihler bulunabilir. Tercihler için adaylardan ÖSYM tarafından 15 TL ücret alınacak. Adaylar 30 tercih yapabilecek.

Devlet Personel Başkanlığı Tercih Robotuna erişim için lütfen

TIKLAYINIZ.

''KPSS Tercih Bilgi Sistemini kullanmaktan dolayı doğabilecek hatalardan, hukuki sorunlardan ve mağduriyetlerden Başkanlığımız sorumlu değildir.KPSS Tercih Bilgi Sisteminin her hakkı saklı olup, Devlet Personel Başkanlığından izin alınmadan yayımlanamaz.''

Kpsscafe.com.tr yi takip ettiğiniz sürece tüm eğitim haberlerinden kamu alımlarından en hızlı, en tarafsız şekilde haberdar olursunuz. Yorum kısmından ve sosyal ağlardan bizlere ulaşabilir, kıymetli fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Android uygulamamızı yükleyerek kendinize vakit kazandırmış olursunuz.

Kpsscafe.com.tr

16 Haz 2016 - 09:43 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

lee - bu kadar da haksızlık olmaz. kadrolar bakınca 3-5 zabıta kadrosu dışında kadro yok. memur kadrosu yok denecek kadar az. bu kadar memur kadrosu hangi yandaşlara peşkeş çekiliyor. hakkımızı yiyenler kan kusar inşAllah. hakkımızı hak etmeyene yedirenler de yerle yeksan olur inaşAllah.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Haziran 09:43


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler