KGM Sözleşmeli Personel Alımı Sonuçlar, Sayısal Bilgiler (En Yüksek, En Düşük KPSS Puanları)

Karayolları Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı (KPSS 2018 3) yerleştirme sonuçları, en yüksek en düşük puanlar, kontenjan bilgisi ve daha fazlası kpss cafe adresinde.

KGM Sözleşmeli Personel Alımı Sonuçlar, Sayısal Bilgiler (En Yüksek, En Düşük KPSS Puanları)
Haber albümü için resme tıklayın

Karayolları Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı için ÖSYM üzerinden tercih yapan adayların merakla beklediği sonuç duyurusu az önce ÖSYM tarafından yapıldı.

ÖSYM'den yapılan resmi bilgilendirme sonuçların sonuc.osym.gov.tr adresi üzerinden T.C. kimlik numarası ve ÖSYM aday şifresiyle sorgulanabileceği belirtilirken, Önlisans ve Lisans düzeyinden ilgili alımlar için 13 binin üzerinde adayın tercih yaptığı, 25 önlisans kontenjanı ile 155 lisans kontenjanının tamamının dolduğu belirtildi.

LİSANS DÜZEYİNDEN YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE OLUŞAN EN YÜKSEK, EN DÜŞÜK PUANLAR İÇİN TIKLAYIN.

ÖNLİSANS DÜZEYİNDEN YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE OLUŞAN EN YÜKSEK, EN DÜŞÜK PUANLAR İÇİN TIKLAYIN.

22 Nis 2018 - 13:03 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler