KGM 640 Memur Alımı Mülakatsız Olacak

Karayolları Genel Müdürlüğünün memur personel alımı aylardır bekleniyor. Bakan Arslan yaptığı açıklamada 640 memur alımının yapılacağını söylemişti. Peki alımlar nasıl olacak? İlan nerede yayımlanacak?

Geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Karayolları Genel Müdürlüğüne 640 memur alımı yapacağını söylemişti. Bakan Arslan'ın bu açıklamasının ardından on binlerce memur adayı, KGM'nin memur alım ilanını beklemeye başladı.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz gün Devlet Personel Başkanlığı resmi sayfasında bir personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanda kurum bünyesinde istihdam etmek üzere 16 memur alımı yapılacağı açıklandı. KGM'nin memur alım ilanını bekleyen adaylar, bu ilanın ardından 640 memur alımının ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı.

Bakan Ne Demişti?

Katıldığı televizyon programında konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, TCDD'ye ve KGM'ye personel alımı hakkında şu ifadeleri kullandı: "TCDD'yi alt yapı ve taşımacılık olarak ikiye ayırdık. TCDD alt yapı 773 kişi alacak. Bunların 150'si işçi olacak, İŞKUR üzerinden KPSS ve mülakat ile alacak, bu ay içerisinde çalışmasını yapacağız. 623'ü de destek personeli olacak, bunlarda KPSS ile alınacak."

Alımlar Nasıl Olacak?

KGM'nin 640 memur alımının tarihi henüz belli değil. Ancak 640 kişilik alımın  merkezi yerleştirme kapsamında yapılması bekleniyor. Alımların merkezi yerleştirme ile yapılması, mülakat şartının olmayacağı anlamına gelmektedir. Merkezi yerleştirme kapsamında yapılması beklenen memur alımına adaylar KPSS'den aldıkları geçerli puan ile başvuru yapabilecekler. Başvurularda KPSS puan sıralaması ve yaş şartı yoktur.

KGM'nin Memur Alımı

:KGM'nin devam eden memur alımının detaylarına gitmek için lütfen TIKLAYIN

İlan yayımlandığı anda haberdar olun.

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> tıklayın

KPSSCAFE ios uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara - ÖZEL HABER

09 Ara 2017 - 16:48 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Zeynep - Lütfen KPSS şartı 60 olsun önlisans mezunu alın yaşım 26

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Aralık 16:48


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler