Kamuya Lise Mezunu Zabıta Memuru ve İtfaiye Alınacak! Adayların Tavan-Taban Puan Tahminleri

Devlet Personel Başkanlığı'nca geçtiğimiz günlerde yayımlanan duyuru ve kısa süre içerisinde yayına alınan Tercih Robotu ile birlikte kamu personeli alımlarında en çok dikkat çeken kadrolar itfaiye eri ve zabıta memuru olarak öne çıktı. İtfaiye ve zabıta memuru alımı ile ilgili tüm gelişmeler kpss cafe adresinde.

Kamuya Lise Mezunu 211 Zabıta Memuru ve İtfaiye Alınacak! Adayların Tavan-Taban Puan Tahminleri

Devlet Personel Başkanlığı'nca geçtiğimiz günlerde yayımlanan duyuru ve kısa süre içerisinde yayına alınan Tercih Robotu ile birlikte kamu personeli alımlarında en çok dikkat çeken kadrolar itfaiye eri ve zabıta memuru olarak öne çıktı.

Bir çok adayın ilgili alımlar için tercih hakkını kullanacağı öne sürülürken, 2016 KPSS'ye lise düzeyinden giren adayların çokluğu ve kadroların azlığı tavan puanların yükselmesinde büyük etken yaratacak. Adaylar bugünden itibaren ÖSYM resmi sitesi üzerinden 15 TL'lik tercih ücreti karşılığında ilan edilen kadrolara tercih hakkını kullanabilecek.

İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru Alımlarında Tavan Puanın 80'in altında olmayacağını tahmin ediyoruz.

Bizlerde diğer adayların fikir sahibi olması açısından böyle bir konu açma gereği duyduk. Sizler kaç puanla hangi kadrolara tercih hakkınızı kullanacaksınız? bunun cevabını bizlerle ve diğer memur adaylarıyla dilerseniz sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla dilerseniz facebook grubumuza katılarak direk olarak adaylarla paylaşabilirsiniz. Facebook grubumuza katılmak ve diğer memur adaylarıyla sohbet etmek için TIKLAYINIZ

TERCİH YAPMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

21 Haz 2017 - 11:02 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

10

okan - 80 puan alan gidipte zabıta ıtfaıyecı olurmu ya :D

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 11:02
09

Kemal Baranlı - PÖH içinde 30 YAŞ olsaya...28 olan yaş sınırının 30 YAŞINDAN GÜN ALMAMAK şeklinde esnetilmesi için BİMER den İç İşleri Bakanlığı na ve E-devlettenden "Cumhurbaşkanına Yazın" kısmından yazalım arkadaşlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 11:02
08

Misafir - okan 1 gün önce 80 puan alan gidipte zabıta ıtfaıyecı olurmu ya :D lan sığır beğenmediğin o itfaiyeciler senin değersiz canını kurtarmak için bütün 7/24 görevdeler. asansörde kalsan trafik kazası yapsan, evin yansa canını kurtaracak kişiler onlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 11:02
07

Eda - 30 yaş sınırı nedir ya nasıl bir adaletsizlik bu oldu olacak 25 e indirin zaten işsizlikten açımızdan ölüyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 11:02
06

Recep - İtfaiye ve zabıta tavan ve taban puanları nedir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 11:02
05

Ahmet - 85 puanla memurluk ,itfaiye ve zübıtalığa müraacat edeceğim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 11:02
04

dilek - 72 puanla basvuru yapıcam...şansımın olamdığını bilyorum fakat genede deniyecegim :)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 11:02
01

Murat - Kalorifer ateşçiliği kadrosu taban puanı kaç olur sizce

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 11:02


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler