Kamuya En Az Lise Mezunu Zabıt Katibi Alınacak! Başvurular Bayramdan Sonra !

Kamu kurum ve kuruluşları art arda personel alım ilanı yayımlamaya devam ediyor. Zabıt katibi alımları da bunlardan bir tanesi. İşte detaylar...

Kamuya En Az Lise Mezunu Zabıt Katibi Alınacak! Başvurular Bayramdan Sonra !

Kamu kurum ve kuruluşları art arda personel alım ilanı yayımlamaya devam ediyor. Merkezi atama heyecanı geçtiğimiz gün ÖSYM resmi sitesi üzerinden başlamış Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımlarının yanı sıra , KPSS 2017/1 ile bazı kamu kurum ve kuruluşlarına kadrolu personel alım süreci de başlamıştı. Danıştay Başkanlığı'ysa sözleşmeli personel alımını açıktan yapacak. Danıştay Başkanlığı'nın zabıt katibi alımı gerçekleştiriceğine ilişkin duyuru geçtiğimiz günlerde kurum resmi sitesi ve Devlet Personel Başkanlığı'nda yayımlanmıştı. 2016 KPSS Önlisans/ortaöğretim ve Önlisans puanlarıyla gerçekleştirilecek personel alımı için başvuruda bulunacak adayların 35 yaşını doldurmamış olması, DMK'da belirtilen genel şartları taşıması gerekiyor.

Başvuruda bulunacak adayların ") Fakülte veya Yüksekokulların bilgisayar bölümü, adalet yüksekokulu, meslek yüksekokullarının adalet bölümü, adalet önlisans programı, adalet meslek lisesinden mezun olmak" , "Diğer lise veya dengi okulların ticaret veya bilgisayar bölümlerinden mezun olmak," ile "a, en az lise veya dengi okul mezunu olup, en son başvuru tarihi itibarıyla Milli Eğitim Bakanlığınca onaylı veya kamu kurum ve kuruluşlarınca düzenlenen kurslar sonucu verilen daktilo veya bilgisayar sertifikasına sahip olmak" özel şartlarını da yerine getirmesi gerekiyor.  

Başvuru işlemleri 28 Haziran 2017 tarihinde başlayacak 4 Temmuz 2017 mesai bitimine kadar devam edecek. Başvuru formu www.danistay.gov.tr adresinden temin edilebilecek. Bşavuru işlemleri talep edilen belgelerle birlikte Danıştay'ın Ankara'daki binasına şahsen yapılacak.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

23 Haz 2017 - 11:49 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

07

Fatma atan - Nasıl kayıt olabiliriz artvin içinde gecerlimi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 11:49
06

Tuğba - Bundada kpss puan şartı var mı birde nasıl nereye başvurulacak internet yolu ile başvurumlr değil mi ankara ve şahsen demişsinz bilgilendrirsnz sevinirim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 11:49
04

kbra - danıştayın ilanında 70 puan şartının olduğu yazıyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 11:49
03

Gülcan Arpacı - Yaş sınırı şart mı nereye başvurmanız ve tercih kılavuzunun nasıl elde edebiliriz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 11:49
02

doğan - Adalet bakanlığı 810 icra katibi alımı mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak bilen varmı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 11:49


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler