Kamu Kurumlarına Yapılacak 1255 Memur Alımı İçin Kadro Dağılımı Değişti

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan kararda, bazı kamu kurum ve kuruluşlarına yapılacak memur alımı için belirlenen kadro dağılımında değişiklik yapıldığı duyuruldu.

Kamu Kurumlarına Yapılacak 1255 Memur Alımı İçin Kadro Dağılımı Değişti
Kamu Kurumlarına Yapılacak 1255 Memur Alımı İçin Kadro Dağılımı Değişti
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında, bazı kamu kurum ve kuruluşlarına yapılacak memur alımında boş kadroların değiştirilmesi yönünde karar verildi.

Yayımlanan karara göre, daha önceden bazı kadrolara memur alımı yapılacağı belirlenmiş, ancak Bakanlar Kurulu ile alım yapılacak kadroların değiştirildiği ve açıklanan yeni kadrolara belirtilen sayıda memur alımı yapılması kararlaştırılmıştır. Öte yandan alım yapılacak bazı kadroların da derecelerinde değişiklik yapıldığına yer verildi.

Açıklanan karara göre farklı kamu kurumlarının değişik pozisyonlarına yapılacak 1255 personel alımı için, belirlenen kadro dağılımı değiştirilmiştir. Buna göre yeni dönemde yapılacak personel alımı, Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğe göre gerçekleşecek.

İşte boş kadrolarda yapılan değişiklik ve personel alımı yapılacak kadrolar ile sayıları.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

20 Oca 2018 - 09:49 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

Mehmet - bu değişiklik alım yapılacağı anlamına mı geliyor?normalde sosyal güvenlik maıstan erken açıklanmaz ancak şuan bu tabloya göre alım yapılacak gibi bir algı oluştu bende ve alım olacaksa VHKİ kadrosuna önlisans sosyal güvenlik mezunu birisi başvuru yapabilirmi?bilgisayar sertifikası gerekli mi.?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ocak 09:49


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler