Jandarma Yeni Dönem Uzman Erbaş Alımı Başvuruları Bugün Başlayacak mı? (İlan Yayımlandı mı?)

Yeni dönem Jandarma uzman erbaş alım ilanı bugün yayımlanacak mı? Askerlik şartsız uzman erbaş alımı için ilana nasıl ulaşabilirim? Jandarma Genel Komutanlığından uzman erbaş alımı ile ilgili açıklama geldi mi?

Jandarma Genel Komutanlığı uzman erbaş alımları için geri sayım devam ediyor.

On binlerce aday, Jandarma Genel Komutanlığının en az ilkokul mezunu adaylar arasından yapacağı lojistik ve havacılık sınıfı askeri personel alımı ile uzman erbaş alımlarını bekliyor. Henüz Jandarma Genel Komutanlığından bu konuda bir açıklama gelmedi.

Sosyal medya hesapları üzerinde yayılan bir bilgide yeni dönem uzman erbaş alımı için başvuruların 20 Mart günü alınmaya başlayacağı iddia edildi. Bu iddialar üzerine birçok aday da bize mesaj yolu ile ulaşarak başvuruların 20 Mart'ta başlayıp başlamayacağı sorusunu sordu. Biz de bu sorular üzerine haberimizi kaleme aldık.

İLAN BUGÜN YAYIMLANACAK MI?

Jandarma Genel Komutanlığından yeni dönem uzman erbaş alımları hakkında henü bir açıklama gelmedi. İlan bugün de yayımlanabilir daha sonraki tarihlerde de yayımlanabilir. Bu konuda herhangi bir tahmin yürütmek oldukça zor. Ancak ilan yayımlandığı anda Kpsscafe.com.tr olarak eş zamanlı şekilde sizlerle paylaşacağız. İlan yayımlandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

SUBAY ALIM İLANI YAYIMLANDI

Önceki gün Jandarma Genel Komutanlığı tarafından bir ilan yayımlandı ve muvazzaf/sözleşmeli olarak 500 subay alımı yapılacağı açıklandı. Lisans mezunları arasından KPSS puanı ile yapılacak subay alımında başvurular da önceki gün başladı. Başvuru hakkında tüm detaylara gitmek için TIKLAYIN

DİĞER ADAYLARLA BİLGİ ALIŞ VERİŞİ İÇİN;

Facebook grubumuza üye olun ve uzman erbaş alımlarını bekleyen diğer adaylarla bilgi alış verişi yapın. Facebook grubuna katılım  için TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA - ÖZEL HABER

20 Mar 2018 - 10:04 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

09

Taner - Geceden beri bekliyorum aramadığım yer kalmadı konu ile ilgili kimse bilgilendiremedi beni. Gerçekten Jandarma Uzman Erbaş alımları yapılacak mı? Yoksa asparagas haber mi?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mart 10:04
08

Mustafa - Nezaman uzman erbaş alımı yayınlanacak kimse net bi cevap yazmıyor bugün başlaması lazımdı ama yok lütfen net bi cevap ...?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mart 10:04
07

71 Kırıkkale - Pöh yalan ettiniz lise mezunlarını dışladınız bari bunu bari başlattın biran önce

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mart 10:04
06

safa - işten kovulucam artık sürekli pc basında ilan verildimi verilmedimi diye bakarken , açıklansın artıkın yaa

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mart 10:04
04

Arif - Kaç aydır hergün bu ilan yayınlancakmı diye telefona bakıyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mart 10:04
03

rizeli - arkadaşlar büyük ihtimal mesai saatleri içinde yayımlanır galiba bugün bekliyelim biraz daha

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mart 10:04
01

MİSAFİR - MILLETI OYALIOYOLAR SACMA SAPAN SART KOYUYORLAR AKIL YURUTMEK MUMKUN DEGIL BEN VAZGECTIM BOYLE SISTEME ASKER OLUNMAZ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mart 10:04


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler