Jandarma Uzman Erbaş Alımı Müjdesi Geldi: 25 Bin Personel Alınacak

Jandarma uzman erbaş alım ilanı bekleyen adayları sevindiren açıklama az önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan geldi. Bakan Soylu yaptığı açıklamada kaç uzman erbaş alınacağını, alımların hangi sınıfa olacağını söyledi.

İçileir bakanı süleyman Soylu, yaptığı son açıklamasında yeni dönem uzman erbaş alımları hakkında kısa bilgi verdi.

Tekirdağ'da bir otelde düzenlenen programa katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni dönem Jandarma uzman erbaş alımları hakkında bilgi verdi. Bakan Soylu yaptığı açıklamada 10 bin polis alımı için tarih verirken asayiş sınıfına 25 bin jandarma uzman erbaş alımı olacağını duyurdu.

Bakan Soylu'nun jandarma uzman erbaş ile polis alımı hakkındaki açıklaması şu şekilde;

Onlar bugüne kadar sabrettiler ama şimdi zamanıdır. Bir 10 bin polis alımına daha çıktık, oradan da göndereceğiz, eylül ayında bir 10 bin polis daha alacağız. Oradan da göndereceğiz.Jandarma asayiş için 25 bin alımımız var. Bekçi alımımızda da ne kadar alacağımızı belirtmiştik. Olayların aydınlatılma oranlarında ise yüzde 12 artış var. Burada özellikle ilçe jandarma komutanlarımıza, ilçe emniyet müdürlerimize söylüyorum. Benim için önemli olan rakam, mala karşı suçların düşmesi, aydınlatılan olayların oranlarının artması. Bunu yaptığımız zamandan itibaren vatandaşımızın, hem sizlere hem de devlete olan güveni artacaktır. Kafasını yastığa vurduğu zaman vatandaş, 'polisim, jandarmam, bekçim yanı başımda' diyecek ve bu konuda rahat bir uyku çekebilecek. Bizim yapmamız gereken bu."

ADAYLARIN TALEPLERİ

Siz de aşağıda buluna nyorum kısmından alımlar hakkındaki düşünce ve taleplerinizi yazabilir, diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

İLANLAR YAYIMLANDIĞI ANDA HABERDAR OLMAK İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için --->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için---->>> TIKLAYIN

Facebook grubuna katılım için TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  |  ANKARA - ÖZEL HABER

18 Nis 2018 - 14:57 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

09

Said - Kpss ve yaş sartı kaldırılsın veya esnetilsin artık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Nisan 14:57
07

Çakır Aslan - Basvurular gecti mi yoksa yeni mi acilacak bilgisi olan var mi ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Nisan 14:57
03

hasan hüseyin - kardeşim lise mezunu olsun 18 yaş tamamlamış olsun askerlik şartı olmasın kpss şartı olmasın olursa da en son 60 puan olsun yeter yani kardeşlerimin istekleri yerine gelmesini istiyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Nisan 14:57
02

Zeytin Dalı - hayat bayram olsa ne saçma sapan isteklerin var kardeşim istersen hiç mülakat yapmadan alsınlar mesleğe varmı öyle br dünya çalışmadan girilecek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Nisan 14:57
01

Kadir - Basvuru tarihi belirtilmemiş. Alimlar ne zaman başliyor acaba

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Nisan 14:57


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler