İnönü Üniversitesi 93 Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Yarın Sona Eriyor !

İnönü üniversitesi'nin 93 kişilik sözleşmeli personel alımı için başvuru sürecinde sona geliniyor.

İnönü Üniversitesi 93 Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Yarın Sona Eriyor !

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü'nden geçtiğimiz günlerde yayımlanan duyuruda üniversiteye Hemşire, Fizyoterapist, Sağlık teknikeri unvanlarında toplamda 93 kişilik alım yapılacağı bildirilmişti.

HANGİ POZİSYONA NE KADAR PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

90 Kişilik Hemşire alımına başvuruda bulunacak adayların 2016 KPSS'ye girmiş olması ve Yükseköğretim kurumlarının Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri veya Sağlık Memurluğu lisans programlarının birinden mezun olması, 2 Kişilik Fizyoterapist alımı için Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon lisans programından mezun olması ve 2016 KPSS'ye girmiş olması, Sağlık Teknikeri alımı için Radyoterapi önlisans programından mezun olması ve 2016 KPSS'ye girmiş olması gerekiyor. Başvurular 13 Nisan 2017 tarihinde başlamıştı yarın sona erecek.

BAŞVURU DİLEKÇESİ NEREDEN TEMİN EDİLECEK?

Adaylar başvuru dilekçelerini "https://www.inonu.edu.tr/tr/cms/personel" adresi üzerinden temin edebilirler.  Başvuru işlemleri talep edilen belgelerle birlikte  (Özgeçmiş, 1Adet Vesikalık Fotoğraf , e-Devlet üzerinden alınan mezuniyet belgesi çıktısı, KPSS sonuç belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi )  İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına adresine şahsen ya da posta yoluyla yapılacak, postadaki gecikmeler kabul edilmeyecek.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

27 Nis 2017 - 10:14 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler