İİBF mezunları 26 Nisan'da alanlarda olacak

2012-2014 atama dönemi için mezun sayılarının yüzde 10’una orantılı olarak 35 bin kadro talep eden İktisadi İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) mezunları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı önünde basın açıklaması yapacak.

2012-2014 atama dönemi için mezun sayılarının yüzde 10’una orantılı olarak 35 bin kadro talep eden İktisadi İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) mezunları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı önünde basın açıklaması yapacak. 26 Nisan’da gerçekleşecek basın açıklamasında...

2012-2014 atama dönemi için mezun sayılarının yüzde 10’una orantılı olarak 35 bin kadro talep eden İktisadi İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) mezunları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı önünde basın açıklaması yapacak. 26 Nisan’da gerçekleşecek basın açıklamasında mezunların kadro talepleri dile getirilecek.

Sayıları 350 bini bulan İİBF’liler, “mezun sayısına orantılı kadronun tahsis edilmemesi, eğitimini aldıkları alanlardaki kadrolar için diğer bölümlerin mezunlarıyla yarıştırılmaları ve yeni düzenlemelerle İİBF mezunlarının kadrolarına kota konması” gibi nedenlerden dolayı haksızlığa uğradıklarını iddia ediyor.

Daha önce Twitter’da "#İİBF, #iibflilerATANMAKveEVLENMEK, #GİH" gibi hastagler ile en çok konuşulanlar listesine girmeyi başaran İİBF mezunları, 7 Nisan tarihinde ise Taksim’de bir araya gelmişti.

İHA

24 Nis 2013 - 20:09 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler