İçişleri Bakanlığı'ndan KPSS Tercih Açıklaması

İçişleri Bakanlığı resmi web sayfasından yayımladığı ilan duyurusunda kpss yerleştirme sonuçları hakkında bir açıklamada bulundu. Açıklama ve ekler için haberimize göz atabilirsiniz.

KPSS TERCİHLERİ milyonlarca aday tarafından tamamlandı. Yerleştirme Sonuçları açıklandı. Adayların pek azı istediği kadrolara yerleşir iken bir çoğu hayal kırıklığına uğradı.

İçişleri Bakanlığı'na KPSS tercihleri sonucu yerleşen adaylara ise Bakanlık'tan bir açıklama yapıldı. İçişleri Bakanlığı tarafından 16 Ocak 2017 tarihinde resmi web sayfasında yayımlanan ilan duyurusu kapsamında KPSS yerleştirme sonuçları hakkında önemli açıklama yapıldı.

İçişleri Bakanlığı, KPSS yerleştirme sonuçları kapsamında kurumlarına atanan adaylara dair yaptığı duyuruda adaylardan istenen belgeleri açıkladı.

İçişleri Bakanlığı yerleşen adaylardan bazı belgeler istiyor. Kurum açıklamasını şu şekilde yaptı;

''2016/2 KPSS yerleştirme sonuçlarına göre Bakanlığımız kadrolarına yerleştirilenlerden istenilen belgeler ektedir.

1-İstenilen Belgeler
2-Atama Başvuru Formu
3-Mal Bildirim Formu
4-Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi
5-Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu''

İstenen tüm belgelerin içerikleri için en alttaki linke erişim sağlayabilirsiniz. Tüm KPSS gelişmeleri için KPSS CAFE haber sitemizi takip edebilir, mobil uygulamalarımızı kullanabilirsiniz. MOBİL UYGULAMALARIMIZI ÜCRETSİZ YÜKLEMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

FACEBOOK GRUBUMUZA ÜYE OLABİLİR, KPSS HAKKINDAKİ TÜM SORULARINIZA FİKİR ALIŞVERİŞLERİ İLE ÇÖZÜM BULABİLİRSİNİZ. ÜCRETSİZ ÜYELİK İÇİN TIKLAYINIZ.
KPSSCAFE.COM.TR|ANKARA

16 Oca 2017 - 18:23 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler