İçişleri Bakanlığı Sitesi Açmıyor! Başvuru Sonuçları için Bekleyiş Sürüyor

icisleri.gov.tr adresi neden açılmıyor? İçişleri Bakanlığı'nın Sözleşmeli Büro Personeli alımı için başvuru sonuçlarını bekleyen adaylar internet sitesine girişlerde sorun yaşıyor. Bakanlığın resmi internet sitesi saatlerdir erişime kapalı durumda. Bakanlık tarafından konuya dair henüz bir açıklama gelmiş değil.

İçişleri Bakanlığı Sitesi Açmıyor! Başvuru Sonuçları için Bekleyiş Sürüyor
İçişleri Bakanlığı Sitesi Açmıyor! Başvuru Sonuçları için Bekleyiş Sürüyor
+1
Haber albümü için resme tıklayın

İçişleri Bakanlığı Sitesi Açmıyor! Başvuru Sonuçları için Bekleyiş Sürüyor

İçişleri Bakanlığı'nın Sözleşmeli Büro Personeli alımı için başvuru sonuçlarını bekleyen adaylar internet sitesine girişlerde sorun yaşıyor. Bakanlığın resmi internet sitesi saatlerdir erişime kapalı durumda. Bakanlık tarafından konuya dair henüz bir açıklama gelmiş değil.

İçişleri Bakanlığı'nın Valilik, Kaymakamlık , il ve ilçe nüfus birimleri için gerçekleştireceği en az önlisans mezunu Büro Personeli alımı için geçtiğimiz günlerde başvuru işlemlerini tamamlayan adaylar başvuru sonuçları için meraklı bekleyişini sürdürüyor. Başvuru sonuçlarının gün içerisinde www.icisleri.gov.tr adresi üzerinden açıklanması bekleniyor. İçişleri Bakanlığı'nın sitesinde taşra teşkilatı Valilik, Kaymakamlık, İl ve İlçe nüfus birimlerine Önlisans mezunu 928 personel, lisans mezunu 617 personel alınacağı duyurulmuştu.

SONUÇLAR AÇIKLANDIĞI ANDA HABERDAR OLMAK ÜCRETSİZ MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ. BEDAVA KAMU PERSONELİ ALIMI HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

İçişleri Bakanlığı'nın Resmi Sitesi Sorun Yaşıyor

Gecenin ilerleyen saatlerinden itibaren Bakanlığı'n resmi sitesine akın eden kullanıcılardan ötürü müdür, farklı bir nedenden midir bilinmez ! İçişleri Bakanlığı'nın resmi sayfasına an itibariyle bir çok kullanıcı erişim sağlayamıyor.

Büro Personeli Alımı Sonuçları öncesi Taban ve Tavan Puan Tahminleri

Taban ve Tavan puanları tahmin ettiğimiz habere Büro Personeli Alımı için Müracaat eden adaylar kendi puanlarını , eğitim düzeylerini ve başvuru yaptıkları il'leri yazmıştı. Tahminlerimize göz atmak isterseniz o haberimize göz atabilirsiniz.

Tavan Taban Puan Tahmin Haberimize Göz Atmak için TIKLAYINIZ

Sonuçların Açıklanacağı İnternet Sitesi

Binlerce adayın başvuru yaptığı ve son zamanların en çok dikkat çeken ilanı olan 1545 Büro Personeli Alımı Başvuru sonuçları "https://www.icisleri.gov.tr" adresi üzerinden öğrenilebilecek.

Diğer Adaylarla Tanışıp, Fikir Alışverişinde Bulunmak İstiyorum!

Kamu personeli adaylarının en sevdiği facebook grubu olarak kısa sürede dikkat çeken, 90 bin üyesiyle bilgi alışverişinin merkezi haline gelen facebook grubumuza katılarak, diğer memur adaylarıyla tanışıp, sohbet edip, fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Katılmak için TIKLAYINIZ.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

26 May 2017 - 11:39 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

05

Cevo - adamlar pişman oldu ilane yayınladıklarına :DDDD

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 11:39
03

ssvss - site açıldı şuan ama başvurulara nereden bakılacağı yok ortgada

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 11:39
02

ess - lisans ve önlisans düzeyinde sınava katılmaya hak kazananların listeleri pdf olarak açıklanmış. ben tıkladım hala bekliyorum çok yavaş yükleniyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 11:39


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler