İçişleri Bakanlığı EGM Kadrolu Hizmetli Alımı Yapacak Şehirler

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü KPSS puanlarıyla 6 ilde kadrolu hizmetli alımı gerçekleştirecek. Detaylar ve daha fazlası kpsscafe.com.tr adresinde...

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü'nün KPSS puanlarıyla hizmetli alımı yapacağını siz değerli ziyaretçilerimizle önceki haberlerimizde paylaşmıştık. Bu alımlar için İl Emniyet Müdürlükleri Personel Şubelere başvuru süreci başladı. Peki hangi şehirlerde hizmetli alımı yapılacak? Başvuru şartları nelerdir?

İşte detaylar... Emniyet Genel Müdürlüğü 2016 11'inci Dönem kadrolu personel alımları kapsamında sıhhi tesisatçı, hizmetli, teknisyen alımları yapacağını açıklamıştı. Bu alımlar içerisinde yer alan hizmetli alımına başvuruda bulunacak adayların en az lise ve dengi okullardan mezun olması gerekiyor. Başvurular 27 Ocak 2017 tarihine kadar devam edecek. Başvuru şartlarının tamamına aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

EGM KADROLU HİZMETLİ ALIMI YAPACAK BİRİMLER VE PERSONEL SAYILARI

Kadroİl Emniyet MüdürlüğüAlımı Yapılacak Personel SayısıÖğrenim DurumuKPSS Şartı Hizmetli Bitlis 2 Herhangi bir ortaöğretim kurumu mezunu olmak. KPSS En AZ 70 Puan (Puan Türü P94) Hizmetli Diyarbakır 4 Herhangi bir ortaöğretim kurumu mezunu olmak. KPSS En AZ 70 Puan (Puan Türü P94) Hizmetli Kars 3 Herhangi bir ortaöğretim kurumu mezunu olmak. KPSS En AZ 70 Puan (Puan Türü P94) Hizmetli Hakkari 3 Herhangi bir ortaöğretim kurumu mezunu olmak. KPSS En AZ 70 Puan (Puan Türü P94) Hizmetli Tunceli 3 Herhangi bir ortaöğretim kurumu mezunu olmak. KPSS En AZ 70 Puan (Puan Türü P94) Hizmetli Rize 12 Herhangi bir ortaöğretim kurumu mezunu olmak. KPSS En AZ 70 Puan (Puan Türü P94)

Alımlarla ilgili detaylı bilgilendirmenin yer aldığı duyuruya göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ, Kamu personeli alımlarının tamamı cep telefonuma ücretsiz olarak gelsin diyorsanız TIKLAYINIZ, Memur atamalarıyla ilgili aklınıza takılan sorulara yanıt bulabileceğiniz, diğer adaylarla tanışabileceğiniz facebook grubumuza katılmak için lütfen TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

23 Oca 2017 - 10:22 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

05

ege - Kapss puanı biraz düşürülsün 70 çok hizmetli için

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 10:22
02

dilek - 87 puanla hizmetli kadrolarina tercih yapiliyor ben 72yle yaptim olmadi alinan puanlara baktim 80 ila 87 lerden olusuyor.bu nedir artik...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 10:22
01

Murat - 88 aldım bende başvuracam ve oranın müdüründen daha zeki ve donanımlıyım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 10:22


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler