Flaş! Memur Alımları Konusunda MİT Uyarısı !

Milli İstihbarat Teşkilatı, 15 Temmuz Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na kamu personeli alımlarıyla ilgili çarpıcı ifadelerin yer aldığı bir rapor gönderdi. Memur alımlarıyla ilgili dikkat çeken ifadelerin yer aldığı rapordan önemli kısımlar bu haberimizde.

Flaş! Memur Alımları Konusunda MİT Uyarısı !

Milli İstihbarat Teşkilatı, 15 Temmuz Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na kamu personeli alımlarıyla ilgili çarpıcı ifadelerin yer aldığı bir rapor gönderdi.

MİT , 15 Temmuz Hain darbe girişiminden sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kurulan 15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonuna gönderdiği belgede şu ifadelere yer verdi ,"FETÖ/ PDY’nin 2016 itibarıyla Türkiye yapılanması beş bölge sorumluluğuna ayrılmış olup darbe girişimi sonrasında toparlanma çabası içerinde olan örgütün, bölge ve illerde yeni bölge/il sorumluları görevlendirme çalışmaları yürüttüğü bilinmektedir. FETÖ/PDY tarafından darbe girişimi sonrasında, Gülen’in talimatları kapsamında yurtdışında yeniden yapılanma çalışmaları yürütülmekte ve ülke sorumluları/imamları değiştirilmektedir. Darbe girişiminin ardından örgütün yurtiçindeki faaliyetleri ve gücünün akamete uğratılması, FETÖ/PDY’yi yurtdışı yapılanmasına ağırlık vermeye sevk etmektedir.

Akamete uğratılan 15 Temmuz darbe girişiminin ardından örgüt tarafından stratejik kurumlara sızmak ve güvenlik güçlerince alınan tedbirlere karşı koymak için yeni yöntemler uygulanmaya başlanması muhtemel görülmektedir. Örgütün devlet kurumlarına ilk kez atanacak/yeni alınacak memur kadrolarını öncelikli olarak hedef alması, elindeki kamu görevlilerine ait kimlik bilgilerini de kullanmak suretiyle yaratacağı şaibelerle devlete olan güveni zedelemeye matuf propaganda ve provokasyonlara yönelmesinin olasılık dahilinde olduğu değerlendirilmektedir. Kamu kurumlarına personel seçme ve yerleştirme aşamalarında liyakat esaslarına riayet edilmesine özen gösterilmelidir."  

KPSScafe.com.tr -ANKARA

29 May 2017 - 12:03 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Bahtsız bedevi - Bugüne kadar neredeydiniz sözde devletin en önemli kurumu içinizdeki hainleri temizledenizde kalkmış şimdi sözde yol göstericiler yapıp liyakatten bahsediyorsunuz. Türkiye ve liyakat kavramları birbirleriyle fazlasıyla çelişen söylemlerden öteye geçemeyen ancak ve ancak hurafelerdir....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mayıs 12:03


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler